Reggeli

Fesztivál a legkisebbeknek – a pünkösdi hétvégén indul a Gyereksziget!

rtl.hurtl.hu

2022. június 3. 7:50

Két év kihagyás után a pünkösdi hétvégén indul újra a várva várt Gyereksziget. Lesz kalandpark, állatsimogató és kézművesprogramok.

Két év kihagyás után a pünkösdi hétvégén, június 4-5-6-án indul újra - és tart az elkövetkező két hétvégén is - a várva várt Gyereksziget a megszokott helyen, a Hajógyári-szigeten. Az ország egyik legnagyobb, ingyenes családi rendezvényének idei első alkalma igazán mesés kezdés, hiszen amellett, hogy háromnapos hosszúhétvégével várja az apró fesztiválozókat és szüleiket, idén is páratlanul gazdag programkínálattal készültek a szervezők.

Van állatsimogató, kalandpálya, sportpark, gyerekparadicsom, kutyaház, kutyaörökbefogadás. Zsonglőrök, bohócok tanítják a gyerekeket, gasztronómiai játszótér: a gyerekek „főznek” a felnőtteknek. A helyszínek között van cserkésztábor, elevenpark, társasjátékos programok, és rengeteg koncert: fellép Halász Judit és az Alma együttes is.

Az átlagos helyszínek mellett olyan programokkal is várják a szervezők a vendégeket, amik komolyabb témák felé is fordulnak: a gyerekeknek lesz környezetre való érzékenyítés, illetve csak ezen a hétvégén lesz 

Nemadomfel Park, ahol fogyatékkal élő személyek foglalkoznak gyerekekkel, ki lehet próbálni a kerekesszéket, a lábbal, szájjal festést, jelelni tanítják a gyerekeket.

 

#Reggeli#RTL Klub#rtl#program#kézműveskedés#koncert#gyereksziget

Címlapról ajánljuk