Reggeli

„A tenyerem nagyobb volt, mint a teste” – Rácz Jenő és felesége először adtak közösen interjút a kislányuk születése óta

rtl.hurtl.hu

2022. május 18. 11:24

A Rácz-házaspár a Reggeliben mesélt a Kamilla születése utáni pillanatokról.

Kamilla a vártnál hamarabb érkezett, a 36. hétben jött világra. Rácz Jenőék felidézték, hogy közel éjfél volt, amikor elfolyt a magzatvíz, és már telefonon hallották az orvosok hangján, hogy félálomban lehettek, de mindenki fogadta őket a kórházban.

A kis Kamilla császármetszéssel született, anyukája, Dóri jól van, de még odafigyel a gyógyulásra. A Reggeli stúdiójába a friss szülőket elkísérte Dr. Dubecz Dániel, a Dr. Rose Magánkórház szülész-nőgyógyásza, aki hangsúlyozta, hogy a biológiai gyógyulás minden kismama számára igénybe vesz hat hetet, hüvelyi szülés esetén is.

Az újdonsült apuka elmesélte azt a pillanatot, amikor totálisan beleszeretett a kislányába.

„Ilyenkor nagyon meg van rémülve a kisbaba, szerintem fázik is egy picit, még alig van hangja, főleg úgy, hogy Kamillával egy hónnappal előbb voltunk. Amikor rám tették, olyan pici volt, hogy a tenyerem nagyobb volt, mint az egész teste, és akkor ott didergett, és amikor elkezdtem simogatni, meg beszéltem hozzá, elkezdett egyre halkabb lenni, aztán csak halkan nyöszörgött. Na az volt az a pillanat, amikor beleszerettem a lányomba” – osztotta meg Rácz Jenő.

Kamilla egyébként már egy kilót felszedett, amióta megszületett, erre a szülők nagyon büszkék. 

Szerintük a kicsi egy igazi „szerelemmix”, a haja, szeme, álla az apukájára hasonlít, de az anyukájáé az orra meg a szája.

#Reggeli#RTL Klub#peller anna#rtl#Bulvár#nádai anikó#rácz-gyuricza dóra#rácz jenő#rácz kamilla#szülés#nőgyógyász#kismama#kisbaba#család

Címlapról ajánljuk