Reggeli

Csuti nem akarja a korábbi hibáit újra elkövetni

rtl.hurtl.hu

2022. május 12. 11:40

Szabó András Csuti nemrég különleges helyen járt szerelmével. Erről, a jótékonykodásról és párjáról is mesélt a Reggeliben.  

Csuti Olaszországot barangolta be új párjával. Négy éjszakát töltöttek el ott, autóval bejárták Sorrentót, Amalfit és Positanót. Nápolyba is ellátogattak, a többi város nyugalmához képest azonban ott egy teljesen más hangulat fogadta őket.

Hallható, ahogy az egyik tömb harmadik emeleti lakója a balkonról a másik tömb ötödik emeleti lakójával beszélget.


Csuti nagyon szereti az olasz temperamentumot, de azért voltak olyan részei Nápolynak, ahol nem érezték annyira biztonságban magukat.

Az utazás mellett a jótékonykodás is szívügye. Médiaügynöksége szorosan együtt dolgozik az Országos Vérellátó Szolgálattal. Egy egyetemi véradási kampányban működnek együtt, nagy sikerrel.

Le a kalappal a fiatalok előtt, akik a bulizás meg minden egyéb dolog helyett, hosszas sorban állás után ott voltak és vért adtak.


Csuti szerint ez is azt bizonyítja, hogy a közösségi média negatív oldala mellett lehet jó célokra használni a social felületeket. A Reggeliben azt mondta, párja többek között ezen a téren is maximálisan támogatja.

Ő velem egy nagyobb csomagot kapott.


A mai napig sokat beszélgetnek arról, hogy Csuti ismertségének lehetnek majd olyan részei, amik nehézséget okozhatnak a kapcsolatuknak, de nagyon jól működik köztük a kommunikáció, és Csuti egy nagyon intelligens embernek tartja párját.

Csuti számára kardinális kérdés volt, hogy tud kijönni a gyerekekkel, de szerencsére ezzel sem volt probléma. Hetente minimum két napot együtt töltenek, amikor minden körülöttük forog.

Amikor velünk vannak, megaboldogok a gyerekek

– mondta Csuti.

#Reggeli#RTL Klub#peller anna#rtl#Bulvár#nádai anikó#csuti#jótékonyság#gyerekek#social média

Címlapról ajánljuk