Reggeli

Így élnek ma a régi tévésorozatok dívái – Ábrahám Edit és Ivancsics Ilona

rtl.hurtl.hu

2022. április 29. 10:16

A Reggeli vendége volt Ábrahám Edit (Barátok közt) és Ivancsics Ilona (Szomszédok), akiktől megtudtuk, hogy milyen az életük az ikonikus sorozatok után. A Barátok közt Claudiája manapság sem unatkozik: jelenleg Ivancsics Ilona magánszínházában játszik, valamint asztrológiát tanul.

Színitársulata van, rendez, ha kell, akkor pedig jelmeztervezőnek áll a Szomszédok című sorozat Jutkája, Ivancsics Ilona. A színésznő szentendrei székhelyű magánszínháza már 15 éves, ahol a Barátok közt egykori díváját, Ábrahám Editet is foglalkoztatja:

Öt évvel ezelőtt Szentendrén sétálgattam, és összetalálkoztunk 

– mesélte Ábrahám Edit a Reggeliben, aki véletlen találkozó után kapott Ilonától egy nagyon jó szerepet, a két díva pedig azóta is együtt dolgozik.

A szentendrei székhelyű Ivancsics Ilona és Színtársai magánszínházhoz később Ábrahám Edit fia, ifjabb Andorai Péter is csatlakozott.

Nagyon érdekes, amikor az ember a saját családtagjával játszik, nem volt zökkenőmentes

– mesélte a Barátok közt dívája, aki nehezen tudta félretenni anyai szerepét, amikor fiával kellett játszania egy közös darabban.

Ábrahám Edit arról is beszélt a Reggeliben, hogy a színészet mellett új hivatást talált magának:

Kíváncsi voltam a sorsfeladatomra, mindig is érdekelt, hogy mi miért történik az életemben

– mesélte Edit, aki szeptemberben kezdte el négyéves asztrológiai képzését. Későbbi tudásával pedig mások sorsfeladatát szeretné majd segíteni.

 

#Reggeli#RTL Klub#papp gergő#rtl#Bulvár#lakatos márk#ivancsics ilona#szomszédok#Barátok közt

Címlapról ajánljuk