Reggeli

Steiner Kristóf és Nimi újra összeházasodnak

rtl.hurtl.hu

2022. április 22. 10:09

Portóban kötik majd össze ismét az életüket.

Steiner Kristóf és férje Görögországban élnek, de időről-időre hazalátogatnak Magyarországra. Alig értek haza, máris egy óriási, 60 fős főzőpartyt tartottak. Kristóf azt szeretné megmutatni, hogy a konyhában minden helyettesíthető mindennel.

Ha krémes állagú ételre vágyunk, azt megkaphatjuk például beáztatott olajos magvakból, ha valami húsosat szeretnénk enni, akkor a textúra és a fűszerzés a lényeg, nem az, hogy valóban húsból készüljön

– mondta Kristóf, aki nem csak a főzés miatt jött haza. Férjével a Budapest Pride-ot és a Háttér Társaságot támogató jótékonysági partyn is részt vesznek majd, ahol Nimi fog DJ-zni.

Bár nem élünk folyamatosan Magyarországon, de a szívügyünknek érezzük, hogy mi történik itt. A társadalmi ügyekbe mélyen belefolyunk. Az ország jelen pillanatban sokat profitál abból, hogyha egyszerre tudunk bulizni és valami jót is tenni azért, hogy egy élhetőbb világ legyen körülöttünk.

Kristófék egy hatszemélyes görög faluban, Methanán élnek. A vulkanikus szigeteken sokan barlangházakban laknak. Régóta kerestek már ők is egy ilyen igazi, tradicionális görög kőházat, most pedig egy barátjukon keresztül hozzájutottak egyhez. A tervük az, hogy majd ezekben a barlangokban tartsanak vegán elvonulásokat.

Kristóf és Nimi augusztusban újra összeházasodik, ennek hivatalos oka is van, hiszen lejárt az izraeli papírjuk, de ez egy jó ürügy arra is, hogy újra megünnepeljék a szerelmüket. A négy évvel ezelőtti esküvő után ismét augusztus 31. lett a dátum, Portóban kötik majd össze az életüket.

#Reggeli#RTL Klub#papp gergő#rtl#nimrod dagan#steiner kristóf#főzőshow#járai máté#budapest pride

Címlapról ajánljuk