Reggeli

Istenes Bence: Pumped Gabo egy olyan világot képvisel, amivel már nem tudok azonosulni

rtl.hurtl.hu

2022. április 22. 8:40

Szókimondó, őszinte, bevállalós és rendkívül szórakoztató. Talán így jellemezhető leginkább az IstenEst, Istenes Bence saját online műsora, aminek kedden már a 3. évada indult el a YouTube-on.

Bence még a karantén idején kezdett el gondolkodni, hogy mit lehetne csinálni, régóta vágyott már late night-os elemekre, így született meg az IstenEst ötlete, aminek kedden már a 3. évada kezdődött a YouTube-on.

Az első évadba Bence még nagyon sok pénzét tette bele. A harmadikra viszont eljutottak odáig, hogy kezd kialakulni a stáb, van már például szerkesztője az adásoknak.

Elkezdte kinőni magát a műsor, minden évadból tanulok valamit.

Az új részekben már jobban figyelnek a podcastos tartalmakra, így csak olyasmi készül, amit elég hallgatni, nem kell nézni is. A late nightos elemek, a játékok, az ökörködések viszont külön videóként is felkerülnek a YouTube-ra.

Továbbra is maradnak a jólismert vendégek, akik nagyon jól működnek együtt, mint például Járai Máté, Fluor Tomi, Marics Peti és Kovácsovics Fruzsi. De feltűnnek majd új arcok is,  mint Pumped Gabo.

Ilyen műsornál az a fontos, hogy sokféle karakter legyen. Más emberek legyenek, akik másként látják a világot, az egyiknek legyen gyereke, a másiknak ne legyen. Az egyik délben már fejezze be a munkát, mert addig dolgozott, a másik meg délben keljen.

Bence szerint Gabo egy olyan világot és generációt képvisel, amivel már ő sem tud azonosulni, de ez egyáltalán nem baj, sőt!

Bencét az RTL Klubnál is új feladat várja, hamarosan a Tehetség első látásra műsorvezetőjeként debütál. A műsorba két kategóriában is lehet jelentkezni.

Akinek van valamilyen szuper produkciója, az itt lehetőséget kap, hogy megmutassa magát. Jelentkezhetnek a műsorba „kitalálónak is”. Ők azok, akiknek a megérzéseikre kell hagyatkozniuk, és ki kell találniuk, hogy az adott fellépő miben tehetséges. 

 

Ha rejtett tehetséged van, amit szívesen megmutatnál mindenkinek, vagy jók a megérzéseid, és simán ki tudnád találni egy emberről – akár a kinézete vagy egy-két mondata alapján –, hogy miben tehetséges, jelentkezz a Tehetség első látásra című műsorba, mert akár 10 millió forintot is nyerhetsz!

#Reggeli#RTL Klub#papp gergő#rtl#járai máté#istenes bence#istenest#Tehetség első látásra#pumped gabo

Címlapról ajánljuk