Reggeli

Rémálom lett VV Vivi és Schumacher Vanda amerikai útjából – egyikük még kéregetett is

rtl.hurtl.hu

2022. április 13. 9:47

Schumacher Vandát a Hotel Margaret Gingereként ismerhetik leginkább a tévénézők. Vanda egyik legjobb bartánőjével VV Vivivel, Los Angelesbe utazott. Ezzel az álomutazással szerették volna megünnepelni Vivi egy évvel ezelőtti ValóVilág győzelmét. Ám nem minden úgy sült el, ahogyan az tervezték.

Schumacher Vanda még a BeleValóVilág műsorvezetőjeként barátkozott össze a valóságshow tizedik szériájának a győztesével, VV Vivivel. Vivi egy éve nyerte meg a ValóVilágot, ezért a két lány Amerikába repült, ám az álomutazás már a reptéren rémálommá változott.

Amikor megérkeztünk Isztambulba, nem engedtek ki minket a reptérről, pedig volt szállásunk!

– kezdte VV Vivi a kalandos utazás történetét a Reggeliben.

A lányok végül tizenhárom órát vesztegeltek az isztambuli reptéren, mire felengedték őket az amerikai járatra. Ám előtte még szigorú ellenőrzésnek vetették alá őket a hatóságok.

Átnézték a bőröndjeinket, a ruháinkat le kellett venni a cipőt, már nagyjából a pólónkat is!

 – emlékezett vissza VV Vivi.

Az Egyesült Államokban aztán tovább folytatódott a két barátnő kálváriája: ki akartak venni egy lakást Los Angelesben, de időközben átverték őket. Így viszont úgy érkeztek meg, hogy nem volt hol lakniuk, az ilyesmi mindig gyanús az amerikai határőröknek, ezért azt találták ki, hogy eljátsszák a hatóságok előtt, hogy leszbikus párként érkeztek az Egyesült Államokba, így nem feltételezik azt róluk, hogy egyedülálló haszonlesők. 

Már átjutottak a határellenőrzésen újabb hidegzuhany érte őket. 

Amikor megláttam Vandának a bőröndjét, azt hittem, hogy sírva fakadok. 

– mesélte VV Vivi. Vanda bőröndjét ugyanis széttörve kapták vissza, Vivi bőröndjét pedig elvesztették. Végül a két barátnő Airbnb-t foglalt a hírességek sétányán.

Azt hiszed, hogy a hírességek sétánya Hollywood felirat, ez az, ahova meg kell érkezned. Aztán rájössz, hogy teli van csövessel, akik kirabolnak. 

– mondta Vanda, akit végül nem az utcán, hanem egy buliban raboltak ki. A színésznő egész táskáját elvitték, miközben egy férfival randizott. Ezután Vanda poénból még a kéregestést is kipróbálta.

Elég érdekes volt így az első randi, hogy a rendőrségen töltöttük hajnal kettőkor

– mondta Vanda a Reggeliben a szerencsétlen esetről.

Schumacher Vanda  egyelőre csak annyit árult el titokzatos hódolójáról, hogy egy európai férfiről van szó, akivel az amerikai út óta rendszeresen tartják a kapcsolatot.

#Reggeli#RTL Klub#miller dávid#rtl#Bulvár#peller anna#vv vivi#schumacher vanda#amerikai út

Címlapról ajánljuk