Reggeli

Gerendás Péter gyermekeivel lép színpadra új lemezbemutató koncertjén

rtl.hurtl.hu

2022. április 12. 7:20

Gerendás Péternek megjelent legújabb albuma, sorrendben a 18. A több mint negyvenéves pályafutása alatt. A Gerendás család igazi zenész család, ennek bizonyítéka, hogy lemezbemutató koncertjén gyermekeivel lép színpadra.

Különlegességet ad a koncertnek, hogy a művész családi formációban, gyermekeivel lép színpadra, akik időközben felnőtt, érett muzsikusokká váltak. Gerendás Danit dobosként a Margaret Island és a The Biebers zenekarból is ismerhet a közönség, nemrég debütált producerként. Gerendás Hanna a zenekar zongoristája 8 évesen állt először színpadra, több éves zenei tanulmányait követően ma már rendszeresen koncertezik ismert hazai művészekkel, emellett saját, önálló produkcióján dolgozik. Gerendás Ruben 20 évesen a zenekar legfiatalabb tagja, szintén gyermekkora óta áll a színpadon. Bőgőn és basszusgitáron játszik, keresett zenész, több produkcióban is közreműködik.

Az est vendége Charlie lesz, akivel Gerendás Péternek sok szakmai kapcsolódása van a múltból, több produkcióban dolgoztak már együtt. 

#Reggeli#RTL Klub#miller dávid#rtl#gerendás dani#papp gergő#gerendás péter#új album#koncert#holdvilág

Címlapról ajánljuk