Reggeli

Nagy Bogi azoknak segít, akik testképzavarral küzdenek

rtl.hurtl.hu

2022. április 7. 11:47

Kendőzetlenül beszélt evészavaráról Nagy Bogi. Az énekesnő másfél éve nagyon stresszes időszakon ment keresztül, ami testkép- és evészavarban csúcsosodott ki. Ráadásul akkoriban nagyon rossz hatású emberek vették körül az énekesnőt, akik azt mondták neki, hogy ötven kiló fölött a nő nem nő. Boginak szülei és egy pszichológus segítségével sikerült kijutnia az evészavar útvesztőjéből.

A közösségi oldalak tökéletesnek tűnő világa okozta komoly lelki küzdelmeiről vallott Nagy Bogi a Reggeliben:

Olyan emberekkel vettem körül magam, akik mindig meg akartak változtatni

– mondta Nagy Bogi a Reggeliben.

Az evészavarral küzdő lány életében az hozta az áttörést, amikor felismerte a betegséget, és áthívta szüleit a szobájába, hogy elmondja, baj van. Édesanyja rögtön sírni kezdett, míg édesapja azt mondta neki, hogy ne csinálja. Ezután érkezett a felépülés időszaka, amiben fontos első lépés volt, hogy egy poszt szövegében el tudta mondani rajongóinak, valójában mit él át.

Testképzavarom van. Folyton azt látom, hogy mindenki tökéletes, én pedig állandóan ostorozom magam, hogy nem vagyok olyan. Étkezési zavarom van. Nem akarok enni. Küzdök magammal. Minden étkezés után bűntudatom van. Kényszeres falási rohamaim vannak. Ez nem normális. Szorongok. Azt mondom, hogy elfogadom magam, de be kell látnom, ez most nincs így. Sajnálom, mert eddig nem volt hasonló problémám. Leperegtek rólam az ilyen gondolatok. Azt hittem, hogy helyén vagyok lelkileg, mert nagyrészt őszinte vagyok magammal. Szerencsére nem félek segítséget kérni. Csodás szüleim vannak. Amint észrevettem a problémát, szóltam nekik. Nem szidtak le. Közösen találtuk ki a megoldást. Hála értük.. 

– írta Bogi a posztban.

Bogi azt az üzenetet szeretné átadni mindazoknak, akik hasonló helyzetben vannak, hogy a nő attól nő, hogy egyedi és különleges. Ezt pedig nem a számok határozzák meg.

 

#Reggeli#RTL Klub#peller anna#nagy bogi#peller mariann#énekesnő#testképzavar#vallomás#Bulvár

Címlapról ajánljuk