Reggeli

Mennyire tudja megváltoztatni egy ember életét egy vers? – Kokóval indul Lutter Imre irodalmi talkshowja

rtl.hurtl.hu

2022. február 21. 6:37

Gyakran hallani az a véleményt, hogy a költészet felett eljárt az idő, már senki sem olvas verseket. Pedig ez nincs így, a költészet ma is körülvesz minket, hat ránk. Lutter Imre új műsorában ismert emberekkel beszélget erről a témáról is, az irodalmi talkshow hétfőn este debütál az RTL Klubon. Az első adás vendége Kovács „Kokó” István lesz, aki a műsorban mer először nyíltan beszélni arról, hogy miért állt ki 20 évvel ezelőtt egy politikai színéteren.

Vadonatúj évaddal és sztárvendégekkel, az RTL Klubon tér vissza a képernyőre a Sorok között Lutter Imrével című szórakoztató irodalmi talkshow február 21-én.

A műsorban közismert személyiségek mesélik el különleges történetüket, arról, hogy hogyan változtatta meg az életüket egy vers, és hogy mit gondolnak a világról. A Sorok között Lutter Imrével első adásának vendége Kovács „Kokó” István lesz, aki a műsorban mer először nyíltan beszélni arról, hogy miért állt ki 20 évvel ezelőtt egy politikai színtéren.

Lutter Imre minden héten új sztárvendéggel beszélget: színészek, zenészek, sportolók, újságírók, közéleti szereplők mondják el eddig nem hallott emberi történetüket, és filmes formában a beszélgetés apropója, a vers is elhangzik.

#Reggeli#RTL Klub#peller mariann#rtl#lutter imre#papp gergő#irodalmi talk show#kokó#kovács kokó istván#Sorok között Lutter Imrével

Címlapról ajánljuk