Pataki Zita: Az elengedés nem azt jelenti, hogy nem fájPataki Zita és férje hosszas küzdelem után mondott le a közös gyermekről. A pár kilenc sikertelen lombikprogram után először az örökbefogadást vette számításba, végül azonban úgy döntöttek, hogy gyermek nélkül élik tovább életüket.
Reggeli

Pataki Zita: Az elengedés nem azt jelenti, hogy nem fáj

rtl.hurtl.hu

2022. január 20. 7:50

Pataki Zita és férje hosszas küzdelem után mondott le a közös gyermekről. A pár kilenc sikertelen lombikprogram után először az örökbefogadást vette számításba, végül azonban úgy döntöttek, hogy gyermek nélkül élik tovább életüket. 

Ha sikerült volna az utolsó, három évvel ezelőtti lombik, most menne óvodába a gyermekük. Ha pedig az első terhessége sikerül, akkor már iskolás lenne. Pataki Zita a Reggeliben arról beszélt, hogy hosszú út vezetett odáig, míg férjével lemondtak arról, hogy közös gyermekük legyen.

Azt mondta elengedték a történteket, de az nem azt jeleneti, hogy elfojtanák az érzéseiket, vagy, hogy ne éreznének még olykor fájdalmat.

Minden lehetőséget átbeszéltek, a petesejt donációt, az örökbefogadást, még a nevelőszülőséget is. Végül mindegyikről letettek. Hogy mi volt ennek az oka, és Zita hogyan segít tovább a hozzá forduló nőknek, pároknak, kiderül a beszélgetésből.

 

#Reggeli#RTL Klub#peller mariann#rtl#szárnyas attila#lakatos márk#lombikprogram#pataki zita#anyaság

Címlapról ajánljuk