Portré

Puskás Peti hosszú távra tervez

rtl.hurtl.hu

2017. február 5. 23:35

Puskás Peti mindig is hosszú távra tervezett, a vasárnapi Portréban azt is elárulja Barabás Évinek, hol tartanak most ezek a tervek.

Peti színészcsaládban született, így hamar rabul ejtette a színház, s habár mégsem ott képzelte a jövőt, a színpad iránti szenvedély megmaradt.  Habitusát akár nagymamájától is örökölhette, aki annyira szerette a színházat, hogy miután kiöregedett a szubrett szerepekből, nézőtéri ügyelő lett.

 

Olyan, mintha egy igazi túlélő lenne, pedig csak hosszú távon gondolkozik mindenről, és szeret előnyt kovácsolni a hátrányból. Az X-Faktor mentoraként is próbálta ezt átadni mentorálltjainak, s úgy érzi, a feladatot sikeresen teljesítették. A zenekar, az X-Faktor, és a színház mellett Petinek marad ideje a focira is, a színészválogatott tagjaként, szenvedéllyel rúgja a bőrt.

 

 

 

A Portréban egy kiforrott, öntudatos frontember emlékei: a kölcsönpénzből vásárolt zongora, egy olasz megfakult újságcikk, egy tíz éves kisfiú fájdalmasan kegyes hazugsága, a focilegenda Puskás Öcsi unokájává válni egy pár órára, a díjak, az élmények.  És persze a jelen és a jövő, amit Puskás Peti mindenképpen Eke Angéla színésznővel képzel el.

 

A vasárnap esti Portréban, Peti arról is mesél, hogy mit tanult a nulla pontos egyetemi felvételijéből, vagy, hogy a filmrendezés hogyan alakult át kliprendezéssé, s, hogy miért dolgozott babysitterként, miközben egy suvenir boltban volt eladó.

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Portré#rtl-magazin#rtl#barabás éva#beszélgetés#szakmai pálya#magánélet#puskás-dallos peti#X-Faktor#eke angéla

Címlapról ajánljuk