Portré

Titkok a színfalak mögül - Szirtes Tamás a Portréban

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 26. 19:00

A Portréban Barabás Évi vendége Szirtes Tamás tanár úr volt, aki most nemcsak a magánéletéről mesélt nekünk, hanem az ő kedves színházáról, és az ott rendezett nagysikerű színdarabok kulisszatitkairól is.

Szirtes Tamás 1973 óta tagja a Madách Színháznak, és 12 éve igazgatja azt. A legkedvesebb, legcsodálatosabb elfoglaltság ez számára, szenvedély, mely élete részévé vált. A művészt a mai napig az motiválja, hogy, hogyan lehetne még jobban csinálni.

A tanár úrnak nemcsak a tehetségeket kell megtalálnia, hanem a zenés színház megfelelő frontembere, edzője, menedzsere kell, hogy legyen. Ehhez a sokrétű feladathoz bizony mentálisan, és fizikailag is felkészültnek kell lennie, ezért a tanár úr minden nap sportol, és odafigyel az étkezésére is.

Szirtes Tamás nagy tervekkel áll a jövő elé, s bámulattal tekint vissza, hogy az elmúlt évek alatt mennyire felnőtt a Madách Színház. A Portréban továbbá választ kapunk arra is, hogy miért kell előleg a tehetségnek, s, hogy az alkotás öröme miért tünékeny. Szirtes Tamás, vasárnap este a Portréban!

Nézze meg a Portré riportját itt!

#Portré#rtl-magazin#rtl#barabás éva#beszélgetés#szakmai pálya#magánélet#szirtes tamás#madách színház#szenvedély#tervek#nyomorultak#rendezés

Címlapról ajánljuk