Portré

Konyhafőnök a Portré stúdiójában

rtl.hurtl.hu

2015. július 17. 18:55

Barabás Évi vendége Fördős Zé gasztroblogger volt. Nemcsak Évit főzte meg lehengerlő stílusával, hanem a Konyhafőnök nézőit is, hiszen rengeteg rajongója van, mióta a műsorban szerepel. Bár barátai ezért csak viccelődnek vele, a nézők szeretete, figyelme, a zöldségesnél is elkíséri.
 

Zé már gyermekkorától imád főzni, az ételek összetevőivel kísérletezni, utazásai során pedig a kulináris élvezetek hajszolója. Olyannyira, hogy a szárított szöcskén át a krokodil-burgerig, mindent megkóstolt már. Több kontinensen főzött, de az utazások alatt, a másik nagy szerelemének, a siklóernyőzésnek is hódolhat, amit versenyszerűen űz.

A Celeb vagyok, ments ki innen című műsor szereplőjeként, újabb kalandok várnak rá. Családja persze nagyon fog neki hiányozni, de az ünnepekre már egészen biztosan itthon lesz, amikor egy pohár whiskey mellett, a kanapén ülve várja majd a finomabbnál finomabb fogásokat, édesanyja főztjéből.

Egy jóképű, kedves fiú a konyhából, remek receptekkel, ötletekkel, szuper sztorikkal, azt is elárulja, hogy melyik desszerttel lehet levenni a lábáról, a vasárnapi Portréban!

Nézze meg a Portré riportját itt!

A Portré adásait visszanézheti az RTL Most-on!

#Portré#fördős zé#gasztroblogger#konyhafőnök#Celeb vagyok, ments ki innen!#siklóernyő

Címlapról ajánljuk