Nyerő Páros

Gergely Robiék szerelmének legfőbb állomásai

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 22. 14:32

A jövő héten induló Nyerő Párosban Robi és szerelme, Némedi-Varga Timi is próbára teszik kapcsolatukat, ezért összegyűjtöttük legemlékezetesebb pillanataikat.

2012 elején még arról nyilatkozott a pár, hogy hamarosan gyermeket vállalnak, azonban az élet közbeszólt. Gergely Róberték eladták otthonukat, hogy megszabaduljanak a felvett hiteltől, s új családi fészket kerestek maguknak. Aki pedig keres, az talál. Az új családi fészket mi is meglestük, ám ekkor még javában tartott a felújítás, és mindenhol dobozok tornyosultak.
 


A költözést a házasság követte, amit eredetileg 2014. június 2-ra tervezett a pár, de a trópusi monszun módosította a tervüket. Később kiderült, hogy Robi és Timi titokban mégis összeházasodtak, azonban a lakodalomra csak a család volt hivatalos. Robi elárulta, hogy rengeteg meglepetéssel készült kedvesének és a násznépnek a nagy napon.
 


Az esküvő után néhány hónappal következtek a mézes hetek. Robi és újdonsült felesége a télből utaztak a nyárba, hogy átéljék életük legszebb pillanatait. Timi rajong az állatokért, így nagy örömöt szerzett neki férje, amikor delfinek közé vitte őt.
 


A gyakran felmerülő kérdés pedig továbbra is mindenkit foglalkoztat: vajon mikor alapítanak családot?
 

Ha kíváncsi vagy, hogyan szerepelnek a Nyerő Párosban, nézd augusztus 29-től minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubot!

#Nyerő Páros#gergely róbert#némedi-varga tímea#esküvő#házasság#szerelem#kapcsolat#pár

Címlapról ajánljuk