KERESÉS search-close
Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea

Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea

Mióta vannak együtt?

Nyolc éve alkotnak egy párt, és két éve házasok.
 

Mi a foglalkozásuk?

Robi: színész
Timi: színésznő
 

Mik a legjellemzőbb tulajdonságaik?

Timi jószívű, konfliktuskerülő, vidám, komolytalan, kicsit szeleburdi nő. Állandóan edz, hogy jó formában tartsa magát. Robi ezzel szemben komolykodó, mindig elfoglalt, gondoskodó, precíz, célratörő és gyors.
 

Hogyan ismerkedtek meg?

Tíz évvel ezelőtt találkoztak egy színházi előadáson, amiben Robi játszott. Akkor beszélgettek először egymással. Később randira hívta Robi Timit, amihez Timinek nem volt sok kedve, de barátai tanácsára azért mégis elment. Az első randin az étteremhez érve Robi közölte, hogy otthon a tűzön hagyta a húslevest, ezért haza kell menniük. Timi nem hitte el a sztorit, de azért hazament Robival, és beigazolódott Robi története.
 

Milyen a kapcsolatuk?

Meghatározó a kapcsolatukban a huszonnégy év korkülönbség. Robi szeret mindent elmagyarázni Timinek. Napközben mindketten dolgoznak, ezért szinte csak este tudnak találkozni. Ennek ellenére kapcsolatuk harmonikus.
 

Mi a hobbijuk?

Robinak a munkája egyben a hobbija is. Timi szeret edzeni, kirándulni és kutyát sétáltatni.
 

Mitől félnek?

Timi a magasságtól, a bezártságtól és a kígyóktól fél. Robi a magánytól és a bezártságtól.
 

Miben jók?

A színészkedésben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való