Nyerő Páros

Célkeresztben a szerelem – vadonatúj évaddal jön a Nyerő Páros

rtl.hurtl.hu

2024. október 1. 9:00

Október 14-én vadonatúj évaddal tér vissza az RTL legviccesebb sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros! A hetente hétfőtől csütörtökig látható epizódokban ezúttal is különleges kihívások során mérkőznek meg egymással a népszerű celebpárok a Nyerő Páros trófeáért. A műsorvezető, Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Péter a jól megszokott humor mellett izgalommal, drámával, feszültséggel és elképesztő feladatokkal várja a nézőket. A vadonatúj évad számos olyan meglepetést és váratlan fordulatot garantál, amelyre még a megszállott Nyerő Páros rajongók sem számítanak.

A Nyerő Páros legújabb, 8. évadában (gyártó: Solaz Media) nyolc híresség és párja költözik be a megújult villába és küzd meg a Nyerő Páros címért.

Balogh Edina 10 éven át játszotta a Barátok közt Kingájának szerepét. Párjával, Szabó Simon színésszel szállnak harcba, hogy bebizonyítsák, szerelmük mindent túlél.

A küzdelemben ott lesz Berki Mazsi, a 2023-as Sztárbox női győztese is, aki párjával, az ingatlanfejlesztő Kajári Zoltánnal tesz meg mindent a győzelemért.

A Nyerő Páros címre hajt még a hat éve boldog házasságban élő Visváder Tamás vállalkozó és fotós felesége, Visváder-Palácsik Lilla is.

Miskovits Marci műsorvezető, dalszövegíró és influenszer párjával, a 2022-es X-Faktorban megismert énekesnővel, az erdélyi származású Nicuta Nicóval száll harcba.

Hujber Ferenc színművésznek számtalan filmes és színházi szerep kötődik a nevéhez. A Londonban töltött hét év után hazatért, és párjával, Szőke Krisztinával vág neki a megmérettetésnek.

Simon Attila labdarúgó élete a sport és a versenyzés. A Kabát FC profi edzőcsapatának oszlopos tagja és felesége, Simon Erika is versenybe száll, hogy bebizonyítsák, kapcsolatuk kiáll minden próbát, még a Nyerő Páros legbrutálisabb kihívásait is.

Győrfi Márton, azaz DJ Jauri Magyarország egyik legnépszerűbb lemezlovasa. Jauri barátnőjével, az ingatlanosként dolgozó Berényi Dorinával küzd meg a Nyerő Páros címért.

Herceg Dávid énekes, művésznevén Herceg, a latin zene egyik legnépszerűbb hazai előadója feleségével, az influenszer Herceg-Pál Biankával hajt majd a győzelemre.


Ahogy már megszokhattuk, Sebestyén Balázs az idei évadban is a legkeményebb próbatételek elé állítja a szerelmespárokat, akiknek őrületes játékokban kell megküzdeniük a Nyerő Páros címért. A műsorvezető lelkes segítője ezúttal is Kabát Peti lesz, aki a tőle megszokott módon az idei évadban is a humor állandó forrása marad.

A Nyerő Párosban a győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki jól ismeri párját, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint a bravúros kihívásokban. A látványos és igencsak szórakoztató feladatokon túl a szerelmeseknek a villában is ügyesen kell taktikázniuk, hiszen a cél mindannyiuk számára az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot, így övék legyen a Nyerő Páros trófea.

A Nyerő Páros nyolcadik évada október 14-től hétfőtől csütörtökig 20.00-kor látható az RTL-en! Péntek esténként pedig mesés kalandok várnak a Fort Boyard – Az erőd falai között!

#Nyerő Páros#új#sebestyén balázs#évad#kabát péter#premier#szerelem#párkapcsolat#Játék#páros#balogh edina#szabó simon#Berki Mazsi#kajári zoltán#visváder tamás#Visváder-Palácsik Lilla#miskovits marci#nicuta nico#hujber ferenc#szőke krisztina#simon attila#simon erika#jauri#berényi dorina#herceg dávid#herceg-pál bianka

Címlapról ajánljuk