Nyerő Páros

Feszültséget szült a második szimpátiaszavazás, Curtis nagyot csalódott Joe-ban

rtl.hurtl.hu

2023. október 10. 21:30

A hetedik játékban a fiúk elsajátították a „Kabát-nyelv” rejtelmeit, míg szerelmeik minden erejüket bevetve pakolták a cuccokat az autó csomagtartójába. Este pedig megtartották a Nyerő Páros második szimpátiaszavazását, ahol Balogh Eleniék és Boráros Gáborék ültek a veszélyzónában. A kieső páros távozása után Joe annyira felbosszantotta magát Curtisék voksolásán, hogy hangot is adott véleményének.  

Voksán Virág és párja két kapura játszanak?


Amikor Voksán Virágék visszatértek az etyeki randevújukról, meglepődve vették észre, hogy kettészakadt a villa: Joék és Kettnerék nem csatlakoztak a többiekhez. Virágék meghallgatták Curtisék álláspontját, majd bementek a villába, hogy megbeszéljék ezt a távol maradt párosokkal.

Felnőtteknél nem szokás, gyerekeknél van ez a klikkesedés

– állítja a dj, aki teljes mértékben elzárkózik a taktikázástól, és mindkét csapattal igyekszik jóban lenni.

„Szexmunkás vagyok” – Voksán Virágék így osztják le otthon a házimunkát


A Zámori álomkemping nevű játékban a lányoknak kellett telepakolniuk az autó csomagtartóját, míg párjaik kempingszékből utasították őket egy „Kabát-nyelven” íródott lista alapján.

Olyan voltál, mint egy késes gyilkos

– nevetett Sebestyén Balázs Voksán Virágon, aki egyedi módszerrel eresztette le a gumimatracot, miután a játék elején elárulta, melyik a legtesthezállóbb házimunka a számára.

Balogh Eleniék vs. Boráros Gáborék: újabb sztárpár búcsúzott a villától


Elérkezett a második szimpátiaszavazás estéje, ahol Balogh Eleniék és Boráros Gáborék kerültek a veszélyzónába, ezért az egyik páros számára véget ért a verseny a Nyerő Páros címért.

„Nagyon sokat tanultunk tőletek” – Balogh Eleni sírva búcsúzott a többiektől


A Nyerő Páros második szimpátiaszavazása után Balogh Eleni és párja, Dávid számára ért véget a verseny.

Ez rámutatott arra, hogy kik játszanak érzelem és taktika alapján

– mondta Eleni, aki sírva lépte át utoljára a villa küszöbét.

Curtis: Joe nekem egy csalódás


A második szimpátiaszavazáson Curtis azzal érvelt Boráros Gáborék mellett, hogy régi vágású csibészként kutyakötelessége barátjára tenni a voksát. Ez Joe-nak egyáltalán nem tetszett, ezért hangot is adott véleményének – az általuk támogatott – Balogh Eleniék távoza után.

#Nyerő Páros#nyerő páros összefoglaló#7. rész#Játék#sztárpárshow#hálószoba#titok#szimpátiaszavazás#búcsú#kiesés#soós dávid#curtis#csalódás#joe#Balogh Eleni

Címlapról ajánljuk