Kultúra

Meglepő fordulat: Sándor Péter visszatér az Operettszínházba

rtl.hurtl.hu

2024. július 5. 17:45

A februárban kirúgott Sándor Péter a következő évadban tér vissza az Operettszínházba.

„Sándor Péter visszatér a következő évadban az Operettszínházba, legtöbb szerepét visszaveszi. Tegnapi koncertjén jelentette be” – írja a Story. A lap szerint Sándor ezt a csütörtöki koncertje után jelentette be.

A színészt februárban menesztették a Budapesti Operettszínházból, akkor azt írta az intézmény, hogy „Sándor Péter az utóbbi időben a színház falain belül tett megnyilvánulásainak tartalma és hangneme bármely más színházban elfogadhatatlan lenne, ahogyan a Budapesti Operettszínházban is védhetetlen, ezért a fenti indokok alapján a színház vezetése úgy döntött, hogy jelenleg nem kíván együtt dolgozni Sándor Péterrel”.

A 35 éves színész támogatására a nézők petíciót indítottak, amit több ezren írtak alá. Sándor akkor azt mondta, „egy nehéz időszakon megyek keresztül jelenleg. Sok kétely merült most fel bennem a szakmámat illetően, de ez a válaszreakció mindent felülír, és bebizonyítja, hogy van értelme ezt csinálni. Nem számítottam ilyen mértékű összefogásra. Elmondhatatlanul jó érzés, mert egy színész elsősorban a közönségért dolgozik.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

#Kultúra#sándor péter#budapesti operettszínház#visszatérés#operettszínház

Címlapról ajánljuk