Kultúra

Videó: megszólalt az Operettszínház kirúgott színésze

rtl.hurtl.hu

2024. február 24. 19:45

Sándor Péter, az Operettszínház egyik legnépszerűbb színésze először szólalt meg azóta, hogy kirúgták. Most elárulta: igyekszik hű maradni a Péter névhez, melynek jelentése kőszikla, a történtek ellenére próbál talpon maradni.

Mint arról beszámoltunk, nemrég elbocsátották a Budapesti Operettszínházból Sándor Péter színészt, aki az elmúlt évek során több főszerepet is eljátszott, a közönség körében pedig különösen népszerű volt. „Egy nehéz időszakon megyek keresztül jelenleg. Sok kétely merült most fel bennem a szakmámat illetően” – nyilatkozott a színművész február elején.

Korábban a nézők petíciót is indítottak, amikor észrevették, hogy a színész egyetlen márciusi és áprilisi darabban sem fog szerepelni, napok alatt több mint ezren írtak alá. Sándor Péter most friss Instagram-videójában számolt be arról, hogy a történtek ellenére próbál talpon maradni – szúrta ki a Blikk.

Kifejezetten szeretem a nevemet, ugyanis a Péter jelentése a kőszikla. A szívósság, a kitartás, a becsület, az egyenes gerinc nekem mind egybefüggő, és együtt hordozza azt a jelentést, hogy az életben akkor van értelme bármit is elkezdeni, létezni a jelenben, a jövőbe tekinteni, célokat kitűzni, hogy ha az ember ezt erkölcsi tartással képes végrehajtani

– fejtette ki Sándor Péter a videóban, majd nehéz gyerekkoráról is szót ejtett. „Az én gyerekkorom, a múltam eléggé nehéz. (…) Sokan feltételezték azt, hogy nem lesz belőlem semmi, de lett és még lesz is. Érzem azt, hogy a név kötelez, nem hiába kapja valaki a Péter nevet, hű vagyok hozzá” – fogalmazott a színész, hozzátéve, hogy próbál pozitívan a jövőbe tekinteni.

Nyitókép: Médiaklikk

 

#Kultúra#operettszínház#budapesti operettszínház#kirúgott#színész#sándor péter#Videó

Címlapról ajánljuk