Kultúra

Rettegett a stáb Johnny Depptől új filmjének forgatásán

rtl.hurtl.hu

2024. április 20. 20:55

Erről nem más, mint a film rendezője beszélt egy interjúban. Azt mondta: Depp elvárta, hogy legendaként kezeljék, nem követte a forgatókönyvet sem.

Fennhéjázó volt kollégáival, és valósággal pokollá tette az életet a stáb számára Johnny Depp a nagy visszatérésének szánt Jeanne Du Barry című, a francia királyi udvarban játszódó történelmi film forgatásán, amelyben XV. Lajost játssza a sok botrányon keresztülesett színész, írja az Independent.

Erről a film rendezője és a címszerepet játszó Maïwenn (akire leginkább Az ötödik elem Dívájaként emlékezhetünk) beszélt egy interjúban. Azt is elmondta: mindezek ellenére se bánta meg, hogy a „cancellelt” színészre bízta a másik főszerepet.

Elmondása szerint Depp gyakran állt neki a forgatás alatt átíratni a szkriptet, mivel tudni vélte, hogy „ez nem az igazság, ez nem így történt” a történelemben. A színész emellett figyelmen kívül hagyta az SMS-eit, csak akkor beszélt vele, amikor kísérete is ott volt, illetve olyan is akadt, hogy egész egyszerűen nem ment be dolgozni.

A stáb pedig azért rettegett tőle, mert „másfajta humorérzéke van, és nem tudtuk, hogy időben érkezik, hogy elég jól lesz ahhoz, hogy elmondja a szövegét. Mármint még akkor is félt tőle a stáb, amikor időben ott volt a forgatáson”.

Nyitókép: MTI / EPA / Sebastien Nogier / France 2 Cinema

#Kultúra#johnny depp#forgatás#stáb#félelem#film#színész#történelem#forgatókönyv#rendező

Címlapról ajánljuk