Bulvár

Johnny Deppet ismét abúzussal vádolják

Balogh Veronika FlóraBalogh Veronika Flóra

2024. március 21. 11:00

Nemrég volt, hogy Johnny Depp rágalmazási pert nyert volt felesége, Amber Heard ellen, azonban a színész ismét az internet reflektorfényébe került, amikor Lola Glaudini elmesélte, hogyan rontott rá a színész egy filmforgatáson.

A napokban felkapottá vált a videó, amiben Lola Glaudini színésznő mesél Johnny Deppről és az őt ért atrocitásokról. A színésznő állítása szerint Depp a Betépve című film forgatásán az egyik jelenet felvétele után odalépett a színésznőhöz és keményen ráförmedt.

Az egyik jelenet felvételénél Glaudini azt az utasítást kapta a rendezőtől, hogy Depp monológja végén hangosan nevessen fel. Miután többször is felvették a jelenetet, Depp odalépett a színésznőhöz és az ujját Glaudini arcába tolta.

Mégis, ki a francnak képzeled magad? Mit képzelsz magadról? Fogd be a szád! Próbálom elmondani a szövegemet, te pedig elvonod a figyelmet, te kib@szott idióta. Még most is viccesnek találod ezt az egészet? Most már be tudod fogni a pofádat?

– idézte fel a színésznő.

A nap folyamán Depp megpróbálkozott a bocsánatkéréssel, de az nem tűnt őszintének a színésznő számára. Depp szerint a bostoni akcentus és a karakter attitűdje rá is átragadt, és ez összezavarta. A színésznő azonban édesapja tanácsára csak félresöpörte a dolgot, miközben belül a könnyeivel küszködött, hiszen fiatalkori bálványa esett neki élete első stúdiófilmforgatásán.

Johnny Depp képviselete reagált a vádakra:

Johnny számára mindig kiemelten fontos a jó munkakapcsolat a stábbal, és ez az elbeszélés nagyban eltér az akkori forgatáson részt vevő többi tag visszaemlékezésétől.

Egy ilyen stábtag volt Samuel Sarkar, aki hangtechnikusként dolgozott a filmen. Sarkar nyilatkozatában arról beszélt, hogy hangtechnikusként a jelenetek között is az ember akaratlanul odafigyel az őt körülvevő hangokra, és mivel ő volt a felelős Johnny Depp hangjáért, ezért rá különös figyelmet fordított.

Soha nem hallottam ilyesmit – pedig ez igazán feltűnő esemény lett volna.

– mondta Sarkar.

Nyitókép: Getty Images / Jim Dyson

#Bulvár#Külföld#johnny depp#amber heard#lola glaudini#betépve#filmforgatás#abúzus

Címlapról ajánljuk