Kultúra

Rejtélyes Azahriah-film van készülőben

rtl.hurtl.hu

2024. április 11. 17:12

A „Mi vagyunk Azahriah” című zenés filmről egyelőre a forgalmazó és az énekes menedzsmentje sem árul el részleteket, a premier dátumát azonban már kitűzték. 

„Mi vagyunk Azahriah” címmel jelent meg egy film a Filmforgalmazok.hu oldalon közzétett magyarországi mozis bemutatók közt – szúrta ki a Telex.

Mint írják, a készülő alkotás forgalmazója a Színfolt Film, műfaját tekintve pedig zenés film, a premiert pedig november 28-ra tűzték ki, ennél többet azonban nem tudni meg róla az adatbázisból. Azahriah menedzsmentje és a Színfolt Filmet vezető Lévai Balázs egyaránt azt válaszolták a lapnak, hogy

egyelőre nem mondhatnak semmit arról, pontosan milyen filmre számíthatunk.

A portál emlékeztet: forgalmazó nevéhez egyebek mellett olyan filmek kötődnek, mint a 2016-os #Sohavégetnemérős című zenés vígjáték a Wellhellóról, vagy a 2014-es Tankcsapda-dokumentumfilm.

Ma már nincs olyan ember Magyarországon, aki ne ismerné Azahriah nevét, aki idén májusban három egymást követő nap is teltházas koncertet ad a Puskás Arénában. De mi volt az óriási siker előtt? A Fókusz nemrég utánajárt, mi lehet az óriási sikerének titka, és megmutatjuk azt is, amikor 2021-ben még a szobájában ülve mesélt stábunknak arról, hogyan alkot.


Nyitókép: Vasvári Tamás / MTI

#Kultúra#Azahriah#film#mozi#premier#zene

Címlapról ajánljuk