Kultúra

Azahriah egy vadonatúj klippel rúgta be az ajtót húsvéthétfőn

rtl.hurtl.hu

2024. április 1. 13:57

“F*szt érdekel az hogy hogy lettél milliomos? Jön majd egy cunami és minden szarod elmossa" – hallhatjuk a hazai szupersztártól.

Új klippel jelentkezett húsvét hétfőn Azahriah. A „cipoe” című számban a legnépszerűbb magyar előadó egyebek mellett azt énekli:

F*szt érdekel az, hogy hogy lettél milliomos? Jön majd egy cunami, és minden sz*rod elmossa, Ha nem te éled meg, hát majd a kövi generáció

 

A klipben szerepel vörös szőnyegen vonuló disznó, rohamrendőrök által szétvert busómaszkos alak, de látható disznóvágás és pszichológusi kanapé is, bőszen jegyzetelő pszichológussal, valamint megszólal a háttérből Mucsi Zoltán is, szúrta ki a Blikk.


Mint arról beszámoltunk, Novák Katalin lemondása és a pedofilbotrány után Odakint szörnyek járnak címmel szerveztek tüntetést tartalomgyártók. A tüntetésen felszólalt Azahriah is. A zenész az eseményen, amelyen 150 ezernél is többen vehettek részt, videóüzenetben jelentkezett be.

A Fókusz nemrég utánajárt, mi lehet Azahriah óriási sikerének titka, és megmutatjuk azt is, amikor 2021-ben még a szobájában ülve mesélt stábunknak arról, hogyan alkot.


Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

#Kultúra#Azahriah#klip#Videó

Címlapról ajánljuk