Kultúra

Kolosi Péter az RTL idei nagy dobásairól beszélt

rtl.hurtl.hu

2024. március 16. 19:28

A SorozatWiki podcastjában Kolosi Péter többek között azt is elmondta, mi mindenre számíthatnak a nézők idén az RTL-en.

Az eddig bejelentett műsorok, vagyis az X-Faktor, a Sztárbox, Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban, a Nyerő Páros, a Cápák között, Az álommeló a Házasodna a gazda! mellett is számos produkció is látható lesz idén az RTL-en, ahol a vadonatúj műsorok mellett a régi kedvencek is visszatérnek a képernyőre. Egyebek mellett erről is beszélt a SorozatWiki podcastjában az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter, aki sok mindent elárult abból, mire számíthatnak 2024-ben a nézők.

Mivel Magyarország egyre sikeresebb a fociban, Kolosi szerint még nagyobb igény mutatkozik arra, hogy a  Gólkirályság második évadot kapjon, nem beszélve arról, idén ősztől a Bajnokok Ligája meccsei is az RTL felületein lesz láthatók, elsősorban az RTL+-on.

A sorozatrajongók a Drága örökösök legújabb és egyben befejező évadát, valamint az eddig kizárólag az RTL+-on látható Apatigris harmadik, illetve a Mellékhatás második évadát (ami idén 7 jelölést is kapott a Televíziós Újságírók Díján) is végigizgulhatják a képernyők előtt. A Scherer Péter főszereplésével készült sorozathoz nem terveztek folytatást, és bár a Mellékhatás harmadik évadához már elkezdődtek az előkészületek, végül Dr. Széphelyi Zoltán kalandjai sem folytatódnak tovább.

A Mellékhatás számunkra mindenképpen egy nagyon kedves sorozat, de azt a pénzt, amit ebbe kéne fektetnünk, azt inkább újdonságokba fektetjük

– indokolta a döntést Kolosi Péter.

Az RTL nagy erőkkel készül a The Floor című vetélkedőjére is, amelynek Szujó Zoltán lesz a műsorvezetője. A felvételek hamarosan elkezdődnek, a nézőknek pedig nem kell már sokat várniuk, hogy láthassák a lenyűgöző stúdiót, aminek látványvilága kifejezetten fontos szerepet játszik a műsorban.

Korábban nagy népszerűségnek örvendő műsorok is visszatérnek, ilyen például a Kalandra fal!, ami 15 év után indul újra az RTL-en. Kolosi Péter elárulta, az már biztos, hogy ezúttal nem Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezeti majd a showműsort, az új műsorvezetők kilétét viszont egyelőre ne fedte fel .

Ez egy olyan műsor, aminek nem ártott az idő, és ma is nagyon sikeresen tud majd menni. Annak idején nagyon jókedvűen néztem én is, meg az egész ország. Sokat nevettünk rajta, szerintem most is sokat fogunk

– mondta a vezérigazgató-helyettes.

Kolosi Péter az RTL idei nagy dobásairól beszélt
Ez mind lesz

Azt már eddig is tudtuk, hogy a ValóVilág 12. évada is elindul a nyáron. Most azonban, hogy a rajongók ezúttal a Cool-on sugárzott összefoglalókban követhetik nyomon a villalakók életét, az RTL+-on pedig 24 órás streamben kukkolhatják kedvenceiket.

Hamarosan visszatér az Álarcos énekes is, ami hétvégenként szórakoztatja majd a nézőket.

A műsorban természetesen sok minden szóba került még, Kolosi Péter részletesen beszélt az RTL különféle tartalmairól és terveiről, piaci helyzetéről és az előző év tapasztalatairól, valamint az RTL+ jelentőségéről.

Megmondom őszintén, azért voltam nagyon jókedvű tavaly karácsonykor, mert a tavalyi szezonnak igazából két olyan műsora volt, amire egyértelműen azt lehet mondani, hogy meghatározta Magyarországon a közbeszédet. És mind a két tartalom az RTL képernyőjén volt. Az egyik a Sztárbox, a másik meg az Árulók. De mondhatnám egyébként a Nyerő Párost is, csak hát azt már mindannyian megszoktuk, hogy minden ősszel van.


Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Kultúra#műsor#kolosi péter#premier#Gólkirályság#bajnokok ligája#Drága örökösök#Apatigris#Mellékhatás#The Floor - Csak egy maradhat#Kalandra fal!#ValóVilág#Álarcos Énekes#Vállalati hírek

Címlapról ajánljuk