Kultúra

Nagy Feró: Egész életemben liberális voltam, életem legfontosabb pártja a Fidesz

rtl.hurtl.hu

2024. február 18. 17:51

Nagy Feró szerint Orbán Viktor „zseniálisan vezeti az országot”.

Egész életében liberális volt Nagy Feró, viszont „úgy érzem, életem legfontosabb pártja a Fidesz. Négyszer nyerték meg a választásokat, már csak ezért is kicsit csendesebben kellene kritizálni azt, amit képviselnek” – mondta az énekes a Mi Hazánkhoz köthető Magyar Jelen című lapnak.

Felidézte: a rendszerváltás környékén az SZDSZ-szel szimpatizált, aztán később az MDF tetszett meg neki. Ám rájött, hogy az nem az ő pártja, „viszont amikor Csurka István kilépett onnan, megalakította a MIÉP-et, akkor mentem vele, s oda már beléptem tagnak is”.

Jelenleg úgy véli: „Ha Viktor kérné, akár a díszemelvényen is ott ülnék, hiszen a miniszterelnöknek szüksége is van rá, hogy kiálljunk mellette”. Nem zavarja, hogy Orbán Viktor korábban a liberális internacionálé alelnöke is volt, mert saját magát mindig liberálisnak tartotta. Ezt azzal indokolta, hogy neki nem probléma, ha valaki mást gondol, mint ő, „hiszen mi egy országot építünk, s ebben a projektben a legfontosabb szó a magyarság érdeke”.

Visszatérve Orbán Viktorra, én azt gondolom, ő zseniálisan vezeti az országot, annak ellenére, hogy ez az Európai Unió egy nagy tévedés volt a részünkről

– tette hozzá.

Nyitókép: MTI / Czeglédi Zsolt

#Kultúra#nagy feró#liberális#mi hazánk#fidesz#orbán viktor#párt#politika#élet

Címlapról ajánljuk