Kultúra

Pogány Judit együtt akart megöregedni Koltai Róberttel, de úgy érzi, volt párja ezt elvette tőle hűtlenségével

rtl.hurtl.hu

2024. január 14. 19:11

A két színész 35 évig élt házasságban, ám a férfi hűtlensége miatt zátonyra futott a kapcsolat, idézte fel Pogány.

A mai napig fájlalja Pogány Judit, hogy nem öregedhetett meg együtt korábbi férjével, Koltai Róberttel, akivel 35 év után futott zátonyra kapcsolatuk. A válás óta már eltelt húsz év, de a Nemzet Színésze még mindig úgy érzi, hogy valamit elvett tőle Koltai.

A színésznő Kadarkai Endre Szavakon túl című YouTube-műsorában beszélt erről, amit a Blikk szemlézett. Azt mondta: „Az idő nagyon sok mindenre orvosság, de igen, akkoriban azért nagyon sokat bőgtem, meg nagy fájdalom volt. Gyakorlatilag nekem volt egy rögeszmém, amit a szüleim miatt éreztem, hogy annak úgy kell lennie az életben.”

Az, hogy betegen, öregen, csúnyán, meghízva, de az ember valami miatt szereti a másikat, és ezer vihar és veszekedés után is kitart mellette, és csodálatos lehet az együtt megöregedést megélni, ezt a Robi elvette tőlem.

Elmondása szerint amikor megismerte Koltait, sokáig nem merte kimutatni vonzalmát, mivel félt, hogy a férfi vissza fogja őt utasítani. Ezért végig kellett néznie, hogy a színész-rendező más nőknek udvarol. Azt mondta: „Robi ott azért komolyan elkezdett udvarolni táncoslányoknak, és jártak is, amit nekem végig is kellett néznem, de közben meg annyira tárgyilagos voltam, hogy tisztában voltam azzal, hogy a másik lány csinosabb, és elfogadtam ezt a dolgot”.

 

Hozzászólna? Az rtl.hu Facebook oldalán megteheti:

 


Nyitókép: Zih Zsolt / MTVA / MTI / Komka Péter

#Kultúra#pogány judit#koltai róbert#házasság#hűtlenség#nemzet színésze

Címlapról ajánljuk