Kultúra

Szemtől szemben 2: már idén megvalósulhat minden filmrajongó álma, Adam Driver lehet a fiatal Robert De Niro

rtl.hurtl.hu

2024. január 5. 9:24

Csak el ne rontsák!

Michael Mann azt tervezi, hogy 2024-ben leforgatja a Szemtől szemben folytatását, írja a JoBlo a Variety podcastja alapján.

Mint arról részletesen beszámoltunk, Mann, az 1995-ben bemutatott Szemtől szemben író-rendezője 2022-ben megjelentette a történet előzményét és folytatását, csakhogy nem egy film, hanem egy könyv formájában. 

A nemes egyszerűséggel Heat 2 címmel megjelent könyv az eredeti film előzményeit éppúgy taglalja, mint a végefőcím utáni időket. A Meg Gardinerrel közösen írt regény cselekménye egyrészt az 1989-es évig megy vissza, másrészt 2002-ig ugrik előre, vagyis valamit arról is megtudhatunk, mi történt a film életben maradt szereplőivel hét év elteltével.


Al Pacino el is mondta, hogy kit látna szívesen saját szerepében, vagyis a Vincent Hanna nevű zsaru fiatalabb kiadásaként. A 82 éves színész két szót említett:

Timothée Chalamet.

A De Niro által játszott  gengszter ifjabb énjének szerepére állítólag Adam Driver a legesélyesebb, de Mann nemrég azt mondta, egyelőre a forgatókönyvön dolgozik, majd csak ha befejezte, akkor kerülhet szóba komolyan a szereposztás. 

Nyitókép: Michael Mann és Adam Driver Fotó: Mike Coppola/Getty Images for The Gotham Film & Media Institute

#Kultúra#heat#szemtől szemben#folytatás#előzmény#al pacino#robert de niro#adam driver

Címlapról ajánljuk