Kultúra

„Nagyon erős hányinger kerülget” – Borbély Alexandra véleménye Vidnyánszky visszavont lemondásáról

rtl.hurtl.hu

2023. december 21. 9:51

Négy szóval fejezte ki mit gondol arról, hogy Vidnyánszky Attila visszavonta lemondását a Nemzeti Színház igazgatói posztjáról.

Az Instagram-oldalán, egy történetben osztotta meg Borbély Alexandra véleményét arról, hogy Vidnyánszky Attila visszavonta lemondását a Nemzeti Színház igazgatói posztjáról – vette észre a Blikk. Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter egy nappal korábban jelentette be Facebook-oldalán, hogy Vidnyánszky visszavonta lemondását, amit azután nyújtott be, hogy két színész is megsérült egy előadás közben.

Csák János közlése szerint Vidnyánszky azután vonta vissza lemondását, hogy „a november 10-én történt balesettel kapcsolatban a színház belső vizsgálata lezárult”, és annak eredménye szerint „egyszemélyi felelősség senkit sem terhelhet”.

Borbély Alexandra a Blikk cikke szerint csak röviden reagált a hírre Instagram-oldalán, ahol közölte:

Nagyon erős hányinger kerülget.

Vidnyánszky pár nappal a baleset után még elismerte a felelősségét, és azt mondta, hogy már tudja, mit kellett volna másképpen csinálni annak érdekében, hogy elkerüljék a balesetet:

Nyitókép: Borbély Alexandra színésznő a 36. Európai Filmdíjak átadási ünnepségén Berlinben 2023. december 9-én. Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan

 

#Kultúra#borbély alexandra#vidnyánszky attila#nemzeti színház#baleset#lemondás

Címlapról ajánljuk