Kultúra

„Pofázni a pult mellől mindig könnyebb” – Molnár Áron üzent a Nagy Ervint kritizálóknak

rtl.hurtl.hu

2023. október 31. 16:41

Megkérdezte a fanyalgókat, hogy boxoltak-e már 100 kiló fölött lévő emberrel.

Több kritikával is szembesült Nagy Ervin színész, miután vereséggel távozott a Sztárbox első, vasárnapi adásából. Még az őt legyőző Árpa Attila is arról beszélt:

Kiütni valakit nagyon jó érzés, kiütni egy barátot nagyon rossz érzés.

Molnár Áron, színész-aktivista, a Sztárbox másik résztvevője most a Facebookon üzent azoknak, akik ekézik a sztárt a boxmeccse miatt. 

Nagy Ervin a mérkőzés után azt mondta: nagy feladat lesz számára, hogy feldolgozza a vereséget:

Ervin az egyik legjobb barátom. Teljes vállszélességgel állok ki mellette. A fanyalgóktól hadd kérdezzem meg, hogy boxoltak-e már 100 kiló fölött lévő emberrel? Mert én utánaszámoltam és 10 bunyóm volt 100 kg feletti boxolókkal. Mind igen emlékezetes volt

– írta Molnár, és hozzátette, hogy volt, ami után rágni vagy éppen lélegezni sem tudott rendesen. Szerinte lehet hibákról beszélni, de a fanyalgóktól azt kéri, hogy nyugodtan gondolják át, menne-e nekik az, amit Nagy művelt. 

„Ervin, ahogy volt lehetősége a legkorrektebben vállalta a vereségét és nem keresett szaros kifogásokat. Beleállt. Mint ahogy beleáll olyan közügyekbe is, amelyekbe senki nem mer. Nem most került életében először padlóra, nem most veszített el először csatát, de mindig felállt és ment tovább és megy tovább, mint egy igazi harcos!” – írta Molnár, aki úgy zárta a bejegyzését: 

bár minden fanyalgó ennyire tökös lenne, ennyire vállalná a felelősségét és ennyire beleállna közügyekbe. Csak hát ugye pofázni a pult mellől mindig könnyebb. Csináljátok utána.


Árpa Attila így élte meg a mérkőzést:


Nyitókép: Molnár Áron / Facebook 

#Kultúra#molnár áron#Sztárbox#box#meccs#boxmeccs#vereség

Címlapról ajánljuk