Kultúra

Azahriah a Puskás Arénában ad koncertet

rtl.hurtl.hu

2023. október 2. 11:36

Két éve még csak egy koncerten volt túl, most már stadionkoncertet ad Azahriah.

Azahriah első magyar előadóként ad önálló koncertet a Puskás Arénában – közölték a szervezők. A 2024. május 25-i koncertre október 10-én, 10 óra 10 perctől lehet megvásárolni a jegyeket.

Azahriah márciusban a Budapest Arénában adott koncertet. Akkor a Fókusznak arról beszélt, hogyan viseli, hogy már abban a pillanatban, ahogy kilép az utcára, azzal kell számolnia, hogy a rajongók oda fognak menni hozzá, és fotózkodni akarnak majd vele.


Baukó Attila 13 évesen kezdte az interneten keresztül Paul Street néven megosztani mondanivalóját a világgal. Termékeny táptalajra talált a saját generációjában, több százezres követőtábort szerzett. Azt viszont sokáig senki sem tudta, hogy közben dalokat ír. Ezekkel csak 17 évesen rukkolt elő, immáron Azahriah művésznéven.

Amikor két évvel ezelőtt a Fókusznak nyilatkozott, még csak egy koncerten volt túl, de néhány hónapon belül az év legjobb magyar előadójává választották. Zenéit, klipjeit milliók nézték. Üstökösszerű felívelése mindenkit meglepett.


Dalai sikerét látva a menedzsment megpróbálkozik a nemzetközi megmérettetéssel. Márciusban azt mondták, hogy őszre 8-10 állomásos európai turnét szerveznek, és egy angol ügynökséggel is leszerződtek.


Nyitókép: Fókusz

#Kultúra#azariah#koncert#puskás aréna#stadionkoncert

Címlapról ajánljuk