Kultúra

Karácsony Gergely elment felköszönteni Gálvölgyi Jánost

rtl.hurtl.hu

2023. május 29. 21:33

A főpolgármester közös képet is készített a színésszel.

Megtiszteltetés volt, hogy személyesen is felköszönthettem születésnapja alkalmából a csodálatos Gálvölgyi Jánost. És öröm volt látni, hogy jól van! – írta Karácsony Gergely hétfő este a Facebookon.

A főpolgármester közös képet készített a színésszel, aki pénteken ünnepelte a 75. születésnapját.


Mint ismeretes, a Kossuth-díjas színész május 10-én légzési nehézségek miatt került intenzív osztályra, és napokig lélegeztetőgépen volt – azóta szerencsére jobban van. Mint az RTL Híradó megtudta, mégsem a mentők, hanem a lányai vitték kórházba, ugyanis a mentők egy órán át nem mentek ki.

Gálvölgyi lánya a Híradónak arra utalt, szóváltásra került sor közte és a mentők diszpécsere között, és az utóbbi lecsapta a telefont. Az esetet belső vizsgálat követte, rendőrségi nyomozás is indult, és az ügyben a belügyminiszter is vizsgálatot rendelt el.

A művész azóta már jobban van és az otthonában lábadozik.

A XXI. század május 3-án készített hosszú interjút Gálvölgyi Jánossal – egy héttel az előtt, hogy rosszul lett, és intenzív osztályra került. Az elképzelés az volt, hogy pályája kevésbé ismert részleteit mutassák be közelgő születésnapja alkalmából: kevés filmszerepét, tragikus vagy szomorú színpadi játékát:


Nyitókép: rtl.hu / Nagy Attila Károly.

#Kultúra#gálvölgyi jános#karácsony gergely#színész

Címlapról ajánljuk