Kultúra

Először adott interjút Gálvölgyi János rosszulléte óta: Minél előbb szeretnék visszaadni valamit abból a szeretetből, amit kaptam

rtl.hurtl.hu

2023. május 28. 21:25

Otthonából adott interjút a színész.

Otthonából adott interjút Gálvölgyi János az ATV-nek, ahol megköszönte az aggódást, és a szeretetet, amelyet rosszulléte óta kapott. A színész azzal kezdte a telefonos bejelentkezést: „Köszönöm az érdeklődést, és köszönök szépen mindent”.

Elmondta továbbá, hogy annyi köszönet nincs, amennyi szeretetet kapott mind kórházi tartózkodása, mind születésnapja kapcsán. Hozzátette, hogy az Országos Mentőszolgálatnál kialakult botrányról nem is tudna beszélni, hiszen nem volt olyan állapotban, hogy felmérje a helyzetet, amikor megpróbálták hívni a mentőket hozzá.

Fizikailag jól érzi magát, csak a hangja nem az igazi – reméli, hogy pár napon belül azzal is minden rendben lesz. Azt mondta: minél előbb szeretne visszaadni valamit abból a szeretetből, amit kapott. Ha pedig ez a színpadi szereplésében kimerül, „annak szívből örülök”.

Korábban azt írtuk: a Facebookon a színész maga köszönte meg az orvosok és ápolók munkáját egy mosolygós fotó kíséretében. Hernádi Judit arról beszélt: „János legnagyobb meglepetésemre egyszer csak fölhívott, és azt mondta, hogy otthon van”.

A nemrég a 75. születésnapját ünneplő Gálvölgyi János a XXI. század riporterének mesélt arról, milyen rosszul érintette, amikor első lánya születésekor a kórházban nem ismerték fel, arról, hogy miért nézik le a komikus színészeket, és elárulta azt is, miért hálás Darvas Ivánnak és Pintér Bélának.

Nyitókép: rtl.hu / Nagy Attila Károly

#Kultúra#gálvölgyi jános#interjú#kórház#rosszullét#köszönet

Címlapról ajánljuk