Kultúra

Egy közeli ismerős elárulta, hogyan halt meg Lang Györgyi

rtl.hurtl.hu

2023. május 21. 18:43

A zenész szombaton vesztette életét.

„Györgyi lefeküdt aludni és nem kelt fel, álmában érte a halál” – ezt a Pa-dö-dő sztárjának egy közeli ismerőse nyilatkozta a Blikknek, aki a művész házánál beszélt a nő haláláról a VI. kerületben.

A lapnak az egyik ismerős azt mondta: „Györgyiben annyi erő volt, mint senki másban. Hihetetlen volt, aki nem volt hajlandó búslakodni a betegsége miatt, ő élni szeretett. És imádta a színpadot, a szereplést, ez tartotta életben éppen ezért a Pa-Dö-dő tagjai eldöntötték, hogy amíg Györgyi menni akar, addig ők bizony fellépnek. Megszervezték a szállítását, mindent elkövettek, hogy mindig mindene meglegyen, sosem lehetett úgy meglátogatni őt, hogy ne lett volna éppen ott valaki nála, mindig röhögéstől volt hangos a lakás”.

Egy közeli barát azt mondta: 

Ugyan az utóbbi hetekben egyre rosszabbodott az állapota, nagyon erős volt, júniusra például koncertet terveztek és a múlt héten még vezette is a Mariann-nal közös műsorukat a Klubrádióban.

Korábban arról írtunk: Lang Györgyi, a Pa-Dö-Dö énekesnője 66 éves korában, hosszú betegség után szombaton késő délután, otthonában, barátai és családja körében hunyt el. Legutóbbi sztrókja után Kulka János segített neki a gyógyulásban, amiről a Fókusznak is beszélt. Fájdalommal búcsúzik tőle a KlubRádió, Karácsony Gergely, Gyurcsány Ferenc és sokan mások.


Nyitókép: RTL / Portré

#Kultúra#lang györgyi#halál#ismerős#alvás#emlékezés#gyász

Címlapról ajánljuk