Kultúra

Azahriah: „Szabadjon már kimondani, hogy aki reklámblokkolót használ, az szar arc”

rtl.hurtl.hu

2023. május 15. 9:49

Az énekes egy komment miatt akadt ki.

Nem bűnözés, de azért szabadjon már kimondani azt a tényt, hogy aki adblockot használ, az egy szar arc és valószínűleg ezt a mindent megúszós pacekot folytatja az élete más területein is.

írja Azahriah egy kommentre, amelynek a szerzője azt feszegeti, hogy azok, akik adblockot (reklámblokkoló bővítményt) használnak, vagy az internetről letöltenek, nem bűnözők. A szóban forgó hozzászólásban az is olvasható, hogy „az internet egy mindenki számára létrehozott és használható ingyenes felület”, ahová a techóriások azért szálltak be, hogy aztán pénzt vegyenek ki belőle.


A zenész azt nehezményezi, hogy azok a felhasználók, akik blokkolják a reklámokat, azzal azokat az előadókat, tartalomgyártókat hozzák nehéz helyzetbe, akiknek fogyasztják a szellemi termékeit.

Azahriah szerint más az, amikor valakinek nincs pénze arra, hogy megfelelő vágó vagy szerkesztő programokat szerezzen be, ezért „lekalózkodja” ezeket a szoftvereket, de teljesen más a helyzet akkor, amikor valaki nem hajlandó végignézni egy „öt másodperces” reklámot azért, hogy támogassa a kedvence munkáját.

Nyitókép: RTL Fókusz

#Kultúra#reklámblokkoló#internet#adblock#Azahriah#lángoló gitárok

Címlapról ajánljuk