Kultúra

Ismét kórházba került Benedek Miklós

rtl.hurtl.hu

2023. március 26. 14:44

Reményei szerint szeptemberben térhet vissza a színpadra.

Ismét kórházba került a Kossuth-díjas Benedek Miklós, akinek egészségügyi problémáival már korábban is foglalkoztunk. Most a Star magazinnak szólalt meg a helyzetéről, amit a Ripost szemlézett:

„Kedden voltam kontrollon, és azt mondta a főorvos, hogy bent kell maradnom. Nem mondanám, hogy jól vagyok: az egyik nap ilyen, a másik olyan. Néha fulladozom, fáj a lábam. Nemrég nagyobb szív- és tüdővizsgálaton estem át, sajnos nincs teljesen rendben a szervezetem” – mondta a színművész.

Korábban arról beszélt Benedek, hogy februárban visszatérhet a színpadra, ám most már azt mondja, hogy ez csak szeptemberre reális. Korábban arról beszélt: „A vízhajtó szedése eléggé megvisel, tizenöt kilogramm ment le rólam, ez szinte mind víz volt, és most nagyon vigyáznom kell, nehogy visszajöjjön, mert az az orvosaim szerint veszélyes lehet”.

Benedek Miklós egyelőre nem árult el többet a betegségével kapcsolatban, azonban annyit elmondott, hogy hálás az egészségügyi dolgozóknak: „Egytől-egyig nagyon elhivatott, profi és udvarias emberek. Kiváló humorérzékük van, mindig sokat viccelődünk a bent létem alatt”.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

#Kultúra#benedek miklós#kórház#színész#betegség

Címlapról ajánljuk