Kultúra

Mindent beismert a rendőrségnek a drogfogyasztással gyanúsított énekesnő

rtl.hurtl.hu

2023. március 14. 17:43

Vállalná az elterelést is. 

Beismerte tettét a kihallgatása során az a népszerű fiatal énekesnő, aki ellen kábítószer-birtoklás vétsége, gyanúsított-társai ellen pedig drogkereskedelem miatt folytat nyomozást a BRFK, írja a 24.hu.

A lap úgy tudja, az énekesnő elismerte a drogfogyasztást a gyanúsítotti kihallgatása során, és úgy nyilatkozott, hogy vállalná az elterelést.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, 2022. október 27-én egy angyalföldi ingatlanból rendőri kísérettel, bódult állapotban szállítottak a mentők kórházba egy ismert magyar énekesnőt. A hírességnek mély vágások voltak a karján, a toxikológiai vizsgálat pedig nagy mennyiségű kokaint mutatott ki a szervezetében. Az otthonát közvetlenül a történtek után nyomozók és drogkereső kutyák hada lepte el, további nyomok és bizonyítékok után kutatva. 

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu az üggyel kapcsolatos megkeresésére most mindössze annyit közölt, hogy a nyomozóhatóság eddig öt embert hallgatott ki gyanúsítottként, négyüket kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt. Közülük egy kereskedéssel gyanúsított férfi az ügyészség indítványa alapján letartóztatásba került, míg a többi gyanúsított szabadlábon védekezik.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a mobilról is elérhető 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!

Nyitóképünk illusztráció. – Fotó: Oláh Tibor / MTVA / MTI

#Kultúra#drogfogyasztás#rendőrség#eljárás#kokain#beismerés

Címlapról ajánljuk