Baleset-bűnügy

Bedrogozva vitték kórházba az ismert magyar énekesnőt, már öt gyanúsított van

rtl.hurtl.hu

2023. március 13. 6:32

A hírességnek mély vágások voltak a karján, a toxikológiai vizsgálat pedig nagy mennyiségű kokaint mutatott ki a szervezetében. 

2022. október 27-én egy angyalföldi ingatlanból rendőri kísérettel, bódult állapotban szállították a mentők kórházba egy ismert magyar énekesnőt. A hírességnek mély vágások voltak a karján, a toxikológiai vizsgálat pedig nagy mennyiségű kokaint mutatott ki a szervezetében. Az otthonát közvetlen a történtek után nyomozók és drogkereső kutyák hada lepte el, akik további nyomok és bizonyítékok után kutattak. 

A Blikk megtudta, hogy a rendőrség az énekesnőt gyanúsítottként hallgatta ki kábítószer-birtoklás vétsége miatt, illetve további négy személy ellen folyik vizsgálat bűnrészesség miatt.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya egy fiatal nőt kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatott ki gyanúsítottként. Az eljárás során a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A folyamatban lévő nyomozás érdekében bővebb tájékoztatást adni nem áll módunkban” – idézte a lap a Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményét.

A megszólaltatott ügyvéd szerint elképzelhető, hogy az énekesnő tett terhelő vallomást a további kihallgattatokra, ezzel javítva a saját helyzetén.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a mobilról is elérhető 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!

Nyitóképünk illusztráció. – Fotó: Oláh Tibor / MTVA / MTI

#Baleset-bűnügy#drog#kábítószer#énekesnő

Címlapról ajánljuk