Kínos videó: mindenki állva ünnepelte a magyar származású Jamie Lee Curtist, kivéve a vetélytársaAngela Bassett nem csak nem állt fel, arckifejezése is minimum hűvös volt. Megörökítették.
Kultúra

Kínos videó: mindenki állva ünnepelte a magyar származású Jamie Lee Curtist, kivéve a vetélytársa

rtl.hurtl.hu

2023. március 13. 8:08

Angela Bassett nem csak nem állt fel, arckifejezése is minimum hűvös volt. Megörökítették. 

Üdvrivalgás köszöntötte Jamie Lee Curtist, amikor a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat átvehette. A lelkesedésből azonban nem mindenki vette ki a részét. A New York Post írta meg, hogy míg a közönség ovációval fogadta, hogy Jamie Lee Curtis megkapta első Oscar-díját, a kategória egy másik jelöltje feltűnő hűvösséggel reagált a bejelentésre.

Angela Bassettet a Fekete párduc: Wakanda örök című filmben nyújtott alakításáért jelölték. Mindenki döntse el maga, hogy hogy hogyan reagált arra, hogy nem ő nyert:


Sokak szerint azonban ez egy kevéssé elegáns reakció volt. Ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy míg a közönség állva tapsolta Curtist, ő ülve maradt és az sem látszik, hogy egyáltalán tapsolna. A Twitteren már egymást érik a csalódottságot kifejező posztok: még azok sem helyeslik Bassett viselkedését, akik neki szorítottak. 

A díjazottakról bővebben korábbi cikkünkben olvashat, itt pedig megnézheti a díjátadó legszebb ruháit.

Nyitókép: Twitter / ABC 

#Kultúra#jamie lee curtis#angela bassett#fekete párduc#a bálna#oscar#oscar-díj

Címlapról ajánljuk