Kultúra

Csak hisztizett egyet – Puzsér Róbert nekiment Tóth Andinak

rtl.hurtl.hu

2023. március 10. 17:39

A publicista szerint az énekesnő a továbbiakban ugyanúgy asszisztálni fog a popszakmának, ami őt megnyomorította.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Tóth Andi nemrég drámai döntésről tájékoztatta a követőit Instagram oldalán: felhagy az énekléssel. Az énekesnő az erről szóló videóban elárulta, nehezen megy neki, hogy erről a témáról beszéljen, így a közepébe is vágott.

Az a lényeg, hogy ezennel abbahagyom az éneklést.

Hosszas gondolkodás után hozta meg a döntést, aminek sok oka van. Habár mindig is a zene volt a mentsvára, úgy érezte, hogy a pályán töltött 10 év alatt nagyon sokat változott.

Valahol már azt sem tudom, hogy ki vagyok

– mondta.

Tóth Andi a videóban azt is mondta, hogy nem szeretik, és nem értik igazán a zenéit, és azt is, hogy még soha nem volt boldog.

Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában fejtette ki, hogy az énekesnő ezután is ugyanúgy asszisztálni fog a popszakmának, ami őt megnyomorította – írta az ATV

Vajon helytállóak Tóth Andi fogalmai a boldogságról?

– tette fel a kérdést Puzsér, aki hozzátette: ha sosem tapasztalta, honnan tudja, hogy még nem érte el?

„Lehet, hogy az énekesnő olyasmit azonosít boldogságként, ami nincs, és olyan illúziókat kerget, amelyek mások Facebook- vagy Instagram-bejegyzéseiből csapódnak le, és amiről azt mondják, az a boldogság” – fejtette ki Puzsér, aki szerint a boldogság nem az a permanens mámor, amit az Instagramon látunk, hanem inkább az, amikor az ember elégedett, és ha valaki ennél többet képzel el boldogságnak, akkor egy délibábot hajszol.

Mint mondta, a kérdés, hogy Tóth Andi a saját hangját megtalálja-e mint dalszerző, vagy az ő hangjának megfelelő dalszerzőt találja meg.

„Szerintem Tóth Andi meghasonult az ő popszakmában elfoglalt helyével, az üzletág boldogtalanná tette, ezért nem koncertezik, és nem ad ki albumokat, viszont továbbra is egy tehetségkutató zsűritagja” – magyarázta, majd hozzátette:

Tehát ugyanúgy asszisztálni fog a popszakmának, ami őt megnyomorította, vagyis beárazza a meghasonlását, életszakaszváltását.

Puzsér szerint Tóth Andi amint kiszállt a popüzletágból, rögtön helyesbített, abban a pillanatban elkezdett szorongani, mi lesz vele, ezért hozzátette, nem akar kőbe vésett ígéretet adni, hogy soha többé nem fog énekelni. A publicista úgy véli, arról van szó, hogy Tóth Andi „hisztizett egyet, hogy ha nem írnak neki olyan dalokat, amiktől boldog lesz, akkor elmegy örökre – és azonnal meg is bánta”.

Nyitókép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

#Kultúra#tóth andi#puzsér róbert#éneklés#popszakma

Címlapról ajánljuk