Kultúra

Támadtak már terroristák, kritikusok és válóperes ügyvédek, de nem tudtak megállítani, mert én vagyok a kib*szott Bruce Willis – egy régi videó kering a színészről a családja bejelentése után

rtl.hurtl.hu

2023. február 17. 13:49

A rajongók rákaptak egy öt évvel ezelőtti videóra, miután kiderült, hogy a színész nincs jó állapotban. 

Miután a családja bejelentette, hogy romlott a korábban afáziával diagnosztizált Bruce Willis állapota, és kiderült, hogy frontotemporális demenciával küzd, körbement az interneten egy 2018-as videó, amelyben a színész kijelentette, hogy „őt semmi nem győzheti le”.

A videón a Die Hard 67 éves sztárja a Comedy Central 2018-as egyik roast-estjén mond beszédet, amelyben azt mondja:

Engem semmi nem tarthat vissza. Támadtak már terroristák, aszteroidák, filmkritikusok, zenekritikusok, válóperes ügyvédek, de még a kopaszodás is. És egyik sem állított meg, mert én még mindig a kib*szott Bruce Willis vagyok.

A kijelentés hatalmas éljenzést vált ki a közönségből és a sztárvendégekből, majd Willis kissé meghajol.


A klipet több rajongó is újraposztolta a Twitteren, miután kiderült a színész diagnózisa.

A hollywoodi ikon márciusban vonult vissza a színészkedéstől, miután kiderült, hogy előrehaladott afáziája van. A családja a tegnapi közleményben azt írta, hogy a kommunikációval kapcsolatos kihívások csak egy részét jelentik a betegségnek. Hozzátették, a frontotemporális demencia diagnózisa fájdalmas ugyan, de megkönnyebbülést jelentett a számukra, hogy végre egyértelmű válaszokat kaptak. 

Nyitókép: Bruce Willis az 57. New York-i Filmfesztiválon. Fotó: Jim Spellman / Stringer / GettyImages

#Kultúra#bruce willis#afázia#demencia#beszéd

Címlapról ajánljuk