Kultúra

Zámbó Jimmy dalai szólnak majd édesanyja temetésén – kiderültek a részletek

rtl.hurtl.hu

2022. december 7. 5:39

Családi kriptában helyezik örök nyugalomra Anna nénit. A rajongók számára is megadják a lehetőséget, hogy búcsút vegyenek tőle.

December 9-én, pénteken két órakor a cinkotai köztemetőben vesznek végső búcsút a szerettei, hozzátartozói, a Jimmy-rajongók és -tisztelők Zámbó Jimmy édesanyjától, Anna nénitől, írta meg a Blikk.

Édesanyánk tisztességesen, méltóságteljesen élte az életét, nem véletlenül szerették őt a Jimmy-rajongók annyira, hogy mamának, anyunak szólították

– mondta a lapnak Zámbó Árpy, aki szerint édesanyjuknak temetése kapcsán egyetlen vágya volt, hogy Cinkotán, a családi kriptában, az édesapjuk mellett legyen eltemetve.

Hozzátette: tiszteletben tartják, hogy mennyien szerették édesanyjukat, így mindenkit szeretettel várnak a temetésre, ahogyan december 14-én, délután hat órára a Rózsák téri templomba is, ahol Anna néni gyászmiséjét tartják.

A Zámbó család nem volt felkészülve a 96 esztendős édesanya, nagymama és dédnagymama elvesztésére. Zámbó Tihamér és Zámbó Árpád a Fókusznak azt mondták: noha látták rajta, hogy gyengélkedik, de semmi sem utalt arra, hogy ekkora a baj:


Nyitókép: RTL / Fókusz

#Kultúra#zámbó jimmy#Zámbó Árpy#zámbó krisztián#zámbó anna

Címlapról ajánljuk