Kultúra

„Inkább a halál” – erősen szidják Jamie Oliver budapesti éttermét

rtl.hurtl.hu

2022. november 20. 18:45

Egymást érik az elégedetlen vendégek értékelései a legismertebb utazási oldalon. 

Erősen szidják a Jamie Oliver’s Diner nevű budapesti éttermet a Tripadvisor oldalán – vette észre a LADBible. A brit bulvárlap a cikkében közölte, hogy a híres séfnek az egész világot behálózó étterembirodalma van, és „bár néhány közülük világhíres, mások nem mennek olyan jól”. Ez utóbbira hozták fel példaként a budapesti éttermet.

A Gozsdu Udvarban működő helyen a honlapjukon Jamie Olviert idézve közlik, hogy az étlap ízletes, klasszikus amerikai ételekkel van tele, és jelszavuk szerint „igazi, őszinte ételeket” adnak a vendégeknek.

Mostanában pedig igazán őszinte értékeléseket kapnak a Tripadvisoron, de azok többségének nem igazán örülhetnek. Jelentős részük ugyanis valóban erősen kritizálja a Jamie Olvier nevével fémjelzett éttermet.

Egy értékelő közölte, hogy Jamie Oliver híres arról, hogy segít abban, hogy a gyerekek jókat egyenek a menzákon, és hozzátette:

Valószínűleg így is van. A menzákról elvett rossz ételeket aztán ennek az étteremnek az asztalaira vitte.

Másvalaki közölte:

Reméltem, hogy az egész csak egy kandi kamera volt, és hirtelen valaki előbukkan és hozza a valódi ételeket.

Sokan panaszkodtak a kiszolgálásra, és arra, hogy milyen lassan, gyakran csak több mint egy óra várakozás után kapták meg az ételeiket, és még a vécé is mocskos volt. Valaki egyenesen kijelentette:

Óvakodj a helytől, mint a pestistől.

Egy különösen felháborodott vendég pedig közölte

Inkább a halál, mint, hogy megismételjem ezt az élményt.

Nyitókép: Jamie Oliver brit sztárszakács a 47. Világgazdasági Fórum egyik panelbeszélgetésén a svájci Davosban 2017. január 18-án, a négynapos tanácskozás második napján. Fotó:  MTI/EPA/Laurent Gillieron

 

#Kultúra#jamie oliver#étterem#budapest#értékelések

Címlapról ajánljuk