Kultúra

Szőnyi Ildikó többször is öngyilkosságot kísérelt meg – egyszer Bálint Antónia menthette meg a topmodell életét

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 1. 6:21

Szőnyi Ildikó az 1980-as évek egyik legismertebb modellje volt.

Ahogy mi is megírtuk, kedden öngyilkosságot követett el az egykori topmodell, Szőnyi Ildikó. A Blikk most egy ismerősével is beszélt. Szavaiból kiderült: a nő már többször is megpróbálta eldobni magától az életet.

Egyszer állítólag a balatoni házában is öngyilkosságot kísérelt meg a lap szerint, egy másik alkalommal pedig az 1991-es Miss Hungary győztese, Bálint Antónia mentette meg az életét.

Ildi a Facebook-oldalára írogatott ijesztő dolgokat... olyan volt, mint egy segélykiáltás, egyértelmű volt, hogy valami szörnyű tettre készül. Annak idején Toncsi azonnal értesítette a mentőket és felhívta őt, s szóval tartotta Ildikót, amíg kiértek a helyszínre

– mondta egy bennfentes a lapnak, Bálint azonban nem szeretett volna nyilatkozni az ügyben.

Korábban a Fókusz is tudósított a szörnyű esetről. Szőnyi Ildikó az 1980-as évek egyik legismertebb modellje volt, egykor címlapokon pózolt, számos divatbemutatón vett részt és külföldi munkákat is kapott. 2022. augusztus 28-án azonban úgy döntött, nem szeretne tovább élni, ezért autójával vonat elé hajtott.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: retromagyarfotomodellek.blogspot.com

#Kultúra#szőnyi ildikó#bálint antónia#öngyilkosság#élet#mentés#depresszió

Címlapról ajánljuk