Külföld

Szándékosan fertőzött meg szifilisszel gyerekeket egy férfi Szobráncon, édességgel csalogatta őket otthonába

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 23. 17:24

A 31 éves szlovákiai férfi több gyereknek még pornót is akart mutatni otthonában.

Több kiskorút is megerőszakolt az a 31 éves szlovák férfi, akit csütörtökön hét év szabadságvesztésre ítélt a bíróság. Ladislav N. édességgel csalogatta otthonába a gyerekeket, és némelyiküknek még pornót is akart mutatni. A szlovákiai férfi egy komoly nemi betegség terjesztője is volt, írja a Paraméter az SME alapján.

A rendőrség azután kezdett nyomozni, hogy januárban a szifilisz magas előfordulását regisztrálták a kiskorúak körében a városban. Hamarosan meg is gyanúsították a férfit, akit ekkor szexuális erőszak, szexuális visszaélés és gyermekpornográfia előállításának bűncselekményével vádolták meg.

Mint az kiderült, az ügynek összesen tizenkét kiskorú áldozata volt – köztük kilenc 7 és 11 év közötti gyermek –, akik mind a közeli roma telepről származnak. Legtöbbjükkel orálisan vagy análisan közösült, akár erőszakkal.

Ladislav N. a kiskorúakat főként családi házába vagy annak környékére csalogatta, főleg édességgel, de olyan is előfordult, hogy valakinek pornófilmeket akart mutatni. Néhányan nem egyeztek bele az együttlétbe, és sikerült elmenekülniük a férfitől, míg mások teljesítették a kéréseit.

Nyitókép: Pixabay

#Külföld#szobránc#szifilisz#pedofil#letartóztatás#pornó#gyerek#erőszak

Címlapról ajánljuk