Külföld

Már árulják a Donald Trump elleni merényletről készült pólókat

rtl.hurtl.hu

2024. július 14. 16:23

Donald Trump támogatói máris megpróbálják kihasználni a merényletkísérletet a volt amerikai elnök választási kampányához.

Az interneten gombamód szaporodnak, sőt már boltok polcaira is kerültek olyan pólók és egyéb tárgyak, amelyeken a véres arcú Donald Trump magasba emeli az öklét, alig néhány órával az ellene elkövetett merényletkísérlet után – írja a Politico.

Donald Trump a Pennsylvania állambeli Butlerben tartott kampánygyűlést, mikor beszéde közben lövések dördültek el. Trumpra titkosügynökök ugrottak, majd lesegítették a színpadról, miközben a véres arcú volt elnök magasba emelte az öklét. Trump a jobb fülén sérült, a 20 éves támadó és az esemény egy résztvevője meghalt, ketten súlyosan megsérültek. Miközben Joe Biden amerikai elnök szombaton elítélte a vetélytársa ellen elkövetett merényletkísérletet, és kampánystábja közölte, hogy felfüggeszti a kampányhirdetések közlését, 

Trump szimpatizánsai máris megpróbálják kihasználni az alkalmat, hogy segítsék a kampányát.

A HodgeTwins nevű tartalomkészítő „Harcolj! Harcolj! Harcolj” feliratú pólókat reklámoz, azt ígérve, az azokból származó nyereség 100 százaléka Trump kampányához kerül. Egy másik promóciós képen egy férfi látható, amint „A lövöldözés erősebbé tesz” feliratú pólót visel. A brüsszeli lap szerint vannak olyan felhasználók, akik még ennél is több cuccot kínálnak, köztük bögréket és matricákat is.


A lövöldözésről készült videót itt lehet megnézni:


Nyitókép: X

#Külföld#donald trump#merénylet#trump#merényletkísérlet#póló#amerikai elnökválasztás 2024

Címlapról ajánljuk