Külföld

Horrorbaleset a nyaraláson: súlyos sérüléseket szenvedett a quadozó fiatal lány Zákinthoson

rtl.hurtl.hu

2024. június 26. 11:41

Borzalmas képek mutatják egy fiatal lány súlyos zúzódásait, miután életében először ült quadra. A 21 éves dél-walesi Holly Thomas a traumatizáló incidens előtt a görög paradicsomi szigetre, Zákinthosra utazott a családjával. Utazásuk harmadik napján úgy döntöttek, hogy quadokkal felfedezik a sziget egyik leghíresebb látnivalóját, a lenyűgöző kék barlangokat. Ekkor történt a baleset.

A lány azt állítja, hogy már épp visszafelé tartottak a szállodába, mikor egy nagyobb sebességgel haladó autó nekiment a quad hátuljának, és a levegőbe repítette őt – írja a The Sun. A fotókon látható, hogy Holly arca tele van horzsolásokkal és zúzódásokkal, jobb lábának hátsó részén pedig egy nagy, duzzadt vérömleny látható, amelyet szintén a baleset okozott.

Egy helyi kórházba szállították, ahol megvizsgálták és össze kellett varrni a fejét. Hollyt tragikus módon az all inclusive hotel szobájához láncolták az utazás hátralévő részében. Június 12-én repült vissza Nagy-Britanniába, és még mindig otthon lábadozik. Az orvosok figyelmeztették, hogy sérülései hónapokig is eltarthatnak, mire begyógyulnak, és megfogadta, hogy soha többé nem fog quadozni. A szülők egyébként egy másik quadon ültek a baleset időpontjában és végignézték az egészet.

Egy autó megelőzött minket, nagyon gyorsan ment, így amúgy is elég ideges lettem tőle. Aztán megelőzték a lányomat, de az út túloldalán szembejövő forgalom volt, és rájöttek, hogy nem tudnak előzni, ezért visszahúzódtak, és nekimentek Holly quadjának. Először pánikba estem, aztán odarohantam hozzá. Holly arcán és a testén a sebhelyek már örökre ott maradnak.

– mesélte megrendülve az édesanya, aki arra kér mindenkit, kétszer is gondolja meg, mielőtt quadot bérel, és ha úgy dönt, hogy kipróbálja, mindenképpen viseljen sisakot.

Nemrég Gordon Ramsay sztárséf is nagyon csúnya balesetet szenvedett, bár ő biciklivel, az ő életét is sisakja mentette meg. Az alábbi videóban meg is mutatta zúzódásait: 


Nyitókép (illusztráció): Pexels

#Külföld#baleset#quad#nyaralás#görögország#súlyos#sérülések

Címlapról ajánljuk