Külföld

„Azt akartam, hogy szeressenek” – 8 éven át pokoli fájdalmak közt élt, hogy magasabb legyen pár centivel

rtl.hurtl.hu

2024. június 25. 12:09

A modell több mint 60 millió forintot költött „Frankenstein” műtétre, hogy 14 centiméterrel magasabb legyen. Állítólag volt férje biztatta a gyötrelmes műtétsorozatra.

A 32 éves hamburgi valóságshow-sztár, Theresia Fischer több gyötrelmes beavatkozáson esett át, hogy a lába hosszabb legyen. A napokban hagyta el a kórházat, miután eltávolították a nyújtásra használt acélrudakat a csontjaiból. Ez volt a nyolcadik, egyben utolsó műtétje – írja a The Sun.

A combcsontjait és alsó lábszárcsontjait átvágták, és rudakat szereltek a sípcsontjaiba. Az orvosok ezután addig változtatták a rudak hosszát, amíg a lábai elérték a kívánt hosszúságot. Minden alkalommal, amikor a lábában lévő csontokat néhány centiméterrel megnyújtották, a sebészek kézzel tágították a rést, hogy ösztönözzék a további növekedést. Kerekesszékben hagyta el a kórházat és mindaddig mankót kell használnia, míg az orvosai úgy nem döntenek, hogy eléggé megerősödött az önálló járáshoz.

A lány Instagram-oldalán a következőt írta: „Végre szabadság, mennyire vágytam erre napra! Pontosan nyolc évvel ezelőtt kezdődött a Frankenstein műtétem. Akkor 24 éves voltam, és mély depressziótól szenvedtem. Azt akartam, hogy végre szeressenek, és hogy végre érezzem az érzést, hogy megérkeztem.”


A fiatal nő állítása szerint volt férje ösztökélésére döntött a pokoli műtétsorozat mellett.

Ha ezt megteszed értem, mindig szeretni foglak, és a karjaimban foglak hordozni 

– idézte volt férjét a modell. Műtétjei 2016-tól nyolc nehéz éven át tartottak. 

 

Abban az időben bárki bármit megtehetett velem. Mindent elkövettem volna, hogy ne maradjak egyedül. Teljesen önbizalomhiányosan vágtam bele a műtétbe. A fájdalom, amit nyolc éven át elszenvedtem, olyan hatalmas volt, fizikailag és lelkileg egyaránt, hogy nem is tudom szavakba önteni 

– tette hozzá a lány, majd elmondta: „Végre eltávolították a múltam utolsó darabjait is a testemből. Érzelmileg még sok mindent fel kell dolgoznom, de most már van erőm a gyógyuláshoz, és 57 éves szerelmem szerető támogatásával végre megtalálom az igazi erőmet és egyensúlyomat. 

A szeretet támogatás, tolerancia és gazdagítás, nem pedig leépítés és alárendelés, mint korábban.

Theresia megköszönte a kórház támogatását, és azt mondta: „Most már pozitívan tekintek a jövőbe, az egész dolog a végéhez közeledik. Ma már 184 centi magas vagyok." Az influencer elárulta, hogy ő és új szerelme, Stefan családalapítást terveznek, miközben várja az orvosi engedélyt, hogy újraindíthassa modellkarrierjét.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon. 

Személyesen az önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: vansegitseg.im.gov.hu 

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon. 

Az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül is kérhetnek akár azonnali segítséget, de van lehetőség arra is, hogy a bántalmazott fél név nélkül kérjen tanácsot a szakértőktől a szervezet online felületén keresztül. Ezeket a aszeretetnemart.hu/ oldalon tehetik meg.

Nyitókép: Newsflash

#Külföld#plasztikai sebészet#műtét#influenszer#modell#magasság#lábműtét

Címlapról ajánljuk