Külföld

Katalin hercegné feltűnt a Buckingham-palota erkélyén

rtl.hurtl.hu

2024. június 15. 16:11

Katalin hercegné is részt vett Károly brit uralkodó hivatalos születésnapjára rendezett ünnepségen, és a királyi család tagjaival együtt mutatkozott a Buckingham-palota erkélyén.

Először jelent meg nyilvános eseményen szombaton Katalin walesi hercegné azóta, hogy rákbetegséggel diagnosztizálták. A hercegné a brit uralkodó, III. Károly hivatalos, Trooping the Colour elnevezésű szülésnapi parádéjára érkezett Londonba.

Katalin három gyermekével egy hintóban utazott a katonai felvonulásra, először pedig abban az autóban lehetett látni, amiben megérkezett a Buckingham palotába. Sajtóhírek szerint sejteni lehetett, hogy meg fog jelenni a palota erkélyén is, ez így is lett.

Délután ugyanis Károly királlyal és feleségével, Kamillával, valamint Vilmos herceggel együtt ő is tiszteletét tette a palota erkélyén, ahonnan integetett is az összegyűlt tömegnek.

Katalin hercegné feltűnt a Buckingham-palota erkélyén is
Fotó: Neil Mockford / GC Images

Katalin walesi hercegné, Vilmos brit trónörökös felesége arról számolt be pénteken, hogy jól halad kemoterápiás kezelése, de még nincs túl a betegségen, és a gyógykezelés várhatóan további néhány hónapig eltart. Felfedte azt is, hogy azokon a napokon, amikor ehhez elég jól érzi magát, már kisebb munkavégzésre is vállalkozik otthonában.

Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy daganatos betegséggel diagnosztizálták:


Nyitókép: Neil Mockford / GC Images

 

#Külföld#katalin hercegné#királyi család#trooping the colour#london#vilmos herceg#iii. károly#kate middleton

Címlapról ajánljuk