Külföld

Katalin hercegné 2,3 millió forintos fülbevalót viselt a királyi ünnepségen

rtl.hurtl.hu

2024. június 15. 16:46

Katalin hercegné nagy visszatéréséhez 2,3 millió forintos fülbevalót és 280 ezer forintos kézitáskét viselt.

Noha Katalin hercegné szinte kizárólag Alexander McQueen ruháit szokta viselni a brit uralkodó tiszteletére megrendezett éves eseményen, idén egy másik kedvelt ruhatervező, Jenny Packham kosztümét választotta – írja a PageSix.

Az amerikai lap szerint Katalin a pénteken közzétett Instagram-posztja alapján fekete-fehér Philip Treacy-kalapot, Jimmy Choo-cipőt és egy Cassandra Goad-gyöngyfülbevalót viselt. Utóbbi 6061 dollárba kerül, vagyis átszámítva nagyjából 2,3 millió forintba. Ezek mellé még egy Mulberry márkájú kézitáskát választott magának, ami 750 dollárba, azaz körülbelül 280 ezer forintot kóstál.

Katalin hercegné először jelent meg nyilvános eseményen szombaton Katalin walesi hercegné azóta, hogy daganatos betegséggel diagnosztizálták. A hercegné a brit uralkodó, III. Károly hivatalos, Trooping the Colour elnevezésű szülésnapi parádéjára érkezett Londonba:


Katalin három gyermekével egy hintóban utazott a katonai felvonulásra, először pedig abban az autóban lehetett látni, amiben megérkezett a Buckingham palotába. Sajtóhírek szerint sejteni lehetett, hogy meg fog jelenni a palota erkélyén is, ez így is lett. Délután ugyanis Károly királlyal és feleségével, Kamillával, valamint Vilmos herceggel együtt ő is tiszteletét tette a palota erkélyén, ahonnan integetett is az összegyűlt tömegnek.

Katalin walesi hercegné, Vilmos brit trónörökös felesége arról számolt be pénteken, hogy jól halad kemoterápiás kezelése, de még nincs túl a betegségen, és a gyógykezelés várhatóan további néhány hónapig eltart. Felfedte azt is, hogy azokon a napokon, amikor ehhez elég jól érzi magát, már kisebb munkavégzésre is vállalkozik otthonában.

Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy daganatos betegséggel diagnosztizálták:


Nyitókép: Mike Marsland / WireImage

 

#Külföld#katalin hercegné#királyi család#trooping the colour#fülbevaló#táska

Címlapról ajánljuk